Μετά το Survivor η επιστροφή στην μικρή οθόνη για την γνωστή παρουσιάστρια δεν άργησε να έρθει και ιδού το πρώτο της μήνυμα λίγο μετά το νέο της ξεκίνημα.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία στο Survivor μας έδειξε έναν απίστευτο χαρακτήρα τόσο στα αγωνίσματα με τον δυναμισμό της όσο και στην καλύβα με το ήθος της. Η ίδια πλέον επιστρέφει σ’αυτό που πάντα αγαπούσε που δεν είναι άλλο από την τηλεόραση και φυσικά τον αθλητισμό. Διαβάστε παρακάτω.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ η Ευρυδίκη πλέον θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Σφακάκη για την εκπομπή “Στο δρόμο για το Μουντιάλ” όπου θα είναι οι σχολιάστες των παιχνιδιών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου μέχρι την πόκριση της στο Μουντιάλ του 2018.

Η εκπομπή χθές έκανε πρεμιέρα στις 21:00 και σήμερα η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τα πρώτα συναισθήματα της.

 

 

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

 

Κι εκεί που νομίζαμε ότι η Σπυροπούλου θα μείνει εκτός τηλεόρασης… Έρχεται ανατροπή! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Oops! Οι παπαράτσι «τσάκωσαν» τον Μάριο Πρίαμο στη Μύκονο με καστανή καλλονή! Δείτε τα τρυφερά ενσταντανέ (Photos)

Οι πιο sεxy στιγμές της Μαρίνας Πατούλη από τις καλοκαιρινές της διακοπές! Τα μικροσκοπικά μπικίνι και οι καυτές πόζες!