Πρεμιέρα έκανε χτες η εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη, “Santo Stelio” μέσα από τη συχνότητα του Σκάι και στο “Φτιάξε καφέ” δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το πρώτο επεισόδιο με κάτι παραπάνω από καυστικό τρόπο.

“Όσο μπόρεσα να την παρακολουθήσω είναι ίδια με την εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη. Είναι ίδιο όλο το στυλ, το στήσιμο, λείπει μόνο ένα σκυλάκι, μπορεί να το δούμε τα επόμενα επεισόδια! Είναι ένα πράγμα ξεπατικωμένο από άλλες εκπομπές!” κατακεραύνωσε την εκπομπή η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

“Πάρα πολύ ωραίο, γιατί βλέπεις συνδυασμό εκπομπών, λίγο Μαυρίδη, λίγο Σπύρο Σούλη. Η φωνή του Στέλιου σας αρέσει; Είναι λίγο περίεργη! Μιλάει λες και είναι σε τηλεπαιχνίδι από τη χαρά και την ένταση! Είχε και πρόβλημα με τον ήχο η εκπομπή, η Σάρα δεν ακουγόταν καθόλου! Ωραία πρόβα ήταν, ελπίζουμε η επόμενη εκπομπή να είναι καλύτερη!” είπε η Ειρήνη Γκανιάτσου.

“Φταίνε αυτοί που κάνουν αρχισυνταξία ή ο σκηνοθέτης!” συμπλήρωσε η Τζωρτζέλα. “Αυτό που είδα δεν με τρέλανε! Κάποια στοιχεία καλοκαιρινά είχε, αλλά αν ήμουν παρουσιάστρια, θα καλούσα πρώτη την Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά θέλω να τη δω όλη για να έχω άποψη!” σχολίασε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Το παιδί του λαού και η τζιπάρα!» Άγριο κράξιμο στον Ντάνο για το πολυτελές του τζιπ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! (βίντεο)

Αποκάλυψη! Τον ήθελαν να είπε το «ναι» στο Survivor 2, αλλά εκείνος τελικά θα είναι συμπαρουσιαστής στο «Nomads» – Ποιος έδωσε τα χέρια με τον Ant1;

Απίστευτο! Η Καίτη Φίνου έκανε topless στην παραλία και… ανέβασε φωτογραφία! Πάρτε μία ανάσα πριν το «κλικ»…