Βραχιόλι, κολιέ, σκουλαρίκια, ακόμα και βραχιόλια ποδιού. Το καλοκαίρι μάς προσκαλεί να αναδείξουμε το δέρμα και τα κοσμήματά μας. Πέρα όμως από τα κλασικά, οι τάσεις του 2025 επαναφέρουν ένα κομμάτι που για χρόνια εξαφανιζόταν από τις κοσμηματοθήκες μας: Το βραχιόλι.
Ναι, μιλάμε για εκείνο το άκαμπτο βραχιόλι, φαρδύ κατά προτίμηση, που πρόσφατα φοριόταν στον καρπό, αλλά τους πιο θερμούς μήνες μάς προσφέρει την πιο εξωτική του εκδοχή. Το βραχιόλι ανταποκρίνεται πλήρως στο… όνομά του και φοριέται αλλιώς!
Το καλοκαίρι φοράμε το βραχιόλι αλλιώς!
Το βραχιόλι επιστρέφει στα καλοκαιρινά looks και φοριέται όχι στον καρπό αλλά στο μπράτσο, στο ύψος των δικεφάλων, θυμίζοντας εκείνες τις χίπικες εμφανίσεις που «βασίλευαν» στις δεκαετίες του ’60, του ’70 αλλά και του ’80.
Φυσικά, ενώ συνήθως το συνδέουμε με χαλαρά, παραλιακά στυλ, πλέον γίνεται όλο και πιο δημοφιλές σε πιο αστικές εμφανίσεις, σε συνδυασμό με φορέματα ή τοπ σε γυμνό καρπό ή ακόμα και πάνω από τα ρούχα μας.
Η Alexa Chung, η οποία περπάτησε στις Κάννες φορώντας ένα trench coat Mango, διακοσμημένο με ένα χρυσό βραχιόλι στο μπράτσο, βάζοντας μια εντελώς απροσδόκητη πινελιά στην εμφάνισή της. Κι αν η Alexa φταίει για την αγάπη μας για τις φόρμες ή τα μοκασίνια, δεν θα μας εκπλήσσει αν, εξαιτίας της, καταλήξουμε να φοράμε βραχιόλια όλο το καλοκαίρι στο… μπράτσο! Μια καλή ιδέα στυλ!


">
">
">
">
">
">
">