Zara: Αυτό είναι το "απόλυτο" βραδινό τσαντάκι που έχει γίνει viral - Και δεν είναι καν κλασικό!

Είναι ό,τι πιο εκκεντρικό και μοδάτο για να κάνεις τη διαφορά στο look σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@zara
instagram@zara

Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της πολλές τάσεις, όπως γίνεται, άλλωστε κάθε φθινόπωρο, που τα trends είναι άπειρα εν όψει και του επερχόμενου χειμώνα. Πέρα από τα ρούχα, λοιπόν, τα χρώματα που θα παίξουν πολύ φέτος, έχουμε τα αξεσουάρ, που όπως ξέρεις καλύτερα από μένα, είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να απογειώσουν ή να ρίξουν στα... τάρταρα ένα σύνολο.

Παπούτσια και τσάντες είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν ένα φθινοπωρινό look, σε συνδυασμό πάντα με τα κοσμήματα. Όσα κι αν έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετά, ενώ εάν ψάχνεις για κομμάτια διαφορετικά από τα συνηθισμένα, ε τότε δεν έχεις τίποτα να... φοβηθείς στυλιστικά!

Μια τσάντα λοιπόν, ή καλύτερα ένα βραδινό τσαντάκι από τη Νέα Συλλογή του Zara φαίνεται πως κλέβει τις εντυπώσεις των fashionistas και έχει γίνει viral στο Instagram, αφού δεν είναι καν αυτό που φαντάζεσαι για βραδινή εμφάνιση! Όχι δεν έχει στρας, δεν έχει πέρλες ούτε καν κρύσταλλα και "μπλινγκ μπλινγκ" λεπτομέρειες!

Το βραδινό τσαντάκι από τη Νέα Συλλογή Zara που έχει γίνει viral

Όταν φέρνεις στο μυαλό σου βραδινά τσαντάκια, εσύ κι όλες οι λάτρεις της μόδας, σκέφτεσαι κομψά μικρά κομμάτια στολισμένα με χρυσαφί ή ασημί διακοσμητικά, αλυσίδες, κρύσταλλα, πέρλες, στρας, έτσι γιατί οι βραδινές εμφανίσεις θέλουν το... κατιτίς τους λαμπερό!

Στο Zara λοιπόν θα βρεις αυτό το αξεσουάρ που θα αλλάξει την ιδέα που είχες περί glam bags, αφού ένα σχέδιο ροδάκινο γίνεται viral. Ειδικά από το καλοκαίρι, που τα τυπώματα από τρόφιμα έπαιξαν πολύ στα looks των trendsetters, τώρα μεταφέρονται και στις σιλουέτες που έχουν οι τσάντες! Μια mini bag ξεχώρισε στη νέα συλλογή, που είναι σαν ένα... ζουμερό φρούτο που μόλις το έκοψες από το δέντρο.


Στα χρώματα ακριβώς αυτού του καλοκαιρινού φρούτου και με μακριά αλυσίδα, μπορείς να το κρατήσεις το βράδυ και απλώς... να κάνεις εντύπωση. Κοστίζει €39,95 αλλά, πίστεψέ με, μοιάζει σαν να το έχει δημιουργήσει διάσημος σχεδιαστής - κοινώς, πολύ πιο ακριβό.

τσάντα ροδάκινο zara

Θα το βρεις εδώ

Style note: Θα το συνδυάσεις και με τα casualwear σου, ειδικά με τζιν παντελόνι και κλασικό πουκάμισο, αφήνοντάς το να κάνει statement. Επίσης, θα σπάσει τη μονοτονία σε μονόχρωμα looks, ενώ θα αναβαθμίσει εύκολα ένα tailored κοστούμι στην καθημερινότητά σου. Κι αν είσαι φυσικά τολμηρή θα το κρατήσεις με ένα floral φόρεμα, προς... επίρρωσιν της μοδάτης εικόνας σου!