Φθινόπωρο 2024: Αυτά τα 7 μοδάτα κομμάτια θα σε βοηθήσουν να "φρεσκάρεις" τα looks σου

Συνδύασέ τα με τα περσινά σου ρούχα έτσι ώστε να φαίνονται τα σύνολα φρέσκα και μοντέρνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Στην αρχή κάθε νέας σεζόν το σημαντικό είναι να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με μερικά trend-forward κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου από πέρυσι να φαίνονται μοδάτα και ολοκαίνουργια.

Με το φθινόπωρο προ των πυλών, σίγουρα θέλεις να ξέρεις κάποιες βασικές τάσεις που θα ενισχύσουν τα basic κομμάτια της ντουλάπας σου και θα ενσωματωθούν εύκολα στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα, βάζοντας μια in-fashion πινελιά στα outfits σου.

Από statement λεοπάρ prints μέχρι χρώματα και σχέδια που "παίζουν" πολύ τη νέα σεζόν, δες στη συνέχεια 7 μοδάτα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να "φρεσκάρεις" τα φθινοπωρινά σου σύνολα, συνδυάζοντάς τα με ρούχα που ήδη έχεις στην κατοχή σου από πέρυσι.

Φθινόπωρο 2024: Αυτά τα 7 μοδάτα κομμάτια θα σε βοηθήσουν να "φρεσκάρεις" τα looks σου

Boho vibes


Η μόδα του boho επιστρέφει, χάρη στη viral συλλογή της Chemena Kamali για την Chloé. Για μια φρέσκια και ανεβασμένη προσέγγιση στην τάση του... ελεύθερου πνεύματος, εστίασε σε μια κομψή χρωματική παλέτα από γήινα ουδέτερα και λεπτομέρειες όπως δαντέλα και διάφανα υφάσματα, σιφόν και βολάν ή ballon μανίκια.

Τα αξεσουάρ είναι επίσης απαραίτητα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις - τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, τα μακριά κολιέ, οι χρυσές ζώνες με αλυσίδα, τα τσαντάκια, τα τσόκαρα και οι μπότες μέχρι το γόνατο προσθέτουν την τέλεια μποέμ πινελιά.

Λεοπάρ prints


Έχουν ήδη αποκτήσει δυναμική το καλοκαίρι, αλλά θα κυριαρχήσουν και το φθινόπωρο. Είτε βάλεις μια πινελιά αυτού του τολμηρού μοτίβου μέσω παπουτσιών ή τσάντας, είτε επιλέξεις ένα statement slip φόρεμα ή παλτό, σίγουρα το λεοπάρ print θα σε βοηθήσει να επικαιροποιήσεις τα looks σου.

Πράσινο της ελιάς


Οι κυρίαρχες αποχρώσεις του πράσινου τράβηξαν αμέσως την προσοχή στις πασαρέλες F/W 24 — ιδιαίτερα οι λαδί και χακί τόνοι σε διάφορα κομμάτια. Σίγουρα η επιλογή αυτή θα κάνει τα σύνολά σου να δείχνουν πολυτελή - πέρα από μοντέρνα.

Ψηλός λαιμός


Όσον αφορά στα πανωφόρια, αυτήν τη σεζόν θα δούμε πολλούς ψηλούς λαιμούς, έτσι όπως πρωταγωνίστησαν σε όλες τις συλλογές Φθινόπωρο/χειμώνας 2024, από καμπαρντίνες και παλτό μέχρι σακάκια και μπουφάν.

Πολυτελές σατέν


Τα πολυτελή σατέν εμφανίστηκαν στις πασαρέλες από τον Ferragamo έως τη Victoria Beckham, και από βαθύ κόκκινο έως τους κλασικούς μεταλλιζέ τόνους. Προτίμησέ τα σε ντραπέ φορέματα και φούστες μέχρι ασορτί σύνολα και κομψές μπλούζες.

Κάπες & κασκόλ


Ο καιρός για κασκόλ πλησιάζει και ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις αυτό το φθινοπωρινό κομμάτι είναι ο σοφιστικέ δραματικός. Επίλεξε λωρίδες υφάσματος σε μπλοκ χρώμα με παλτό, κάπα, πουλόβερ ή ένα μόνο κασκόλ και περάστε το γύρω από το σώμα σου με κομψό στυλ.

Μπορντό τσάντες


Το μπορντό είναι μία από τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις του 2024 και ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να το εντάξεις σε μια φθινοπωρινή εμφάνιση είναι μέσω μιας κομψής τσάντας. Είδαμε πορτοφόλια στο χρώμα του κρασιού σε όλες τις πασαρέλες από την Bottega Veneta έως την Gucci, που αποπνέουν σίγουρα μια πολυτελή και εκλεπτυσμένη αισθητική.