Το λεοπάρ print θα είναι το νέο μαύρο από το φθινόπωρο - Η Εβδομάδα Μόδας στην Κοπεγχάγη το επιβεβαιώνει

Τη νέα σεζόν "πρωταγωνιστούν" τα πιο άγρια ένστικτα της μόδας!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το animal print παίρνει επιτέλους τη θέση που του αξίζει στις ντουλάπες μας! Μέσα σε όλη αυτήν τη λατρεία για τα neutral, τις minimal επιλογές, την ήσυχη πολυτέλεια και την κομψότητα στην οποία στράφηκε η μόδα τους προηγούμενους μήνες, το μοτίβο αυτό μπορεί να μην εξαφανίστηκε εντελώς, αλλά μπήκε στο περιθώριο - με εξαίρεση την τάση mob wife τον χειμώνα, που κέρδισε περιστασιακά τις εντυπώσεις.

Βέβαια, το λεοπάρ ποτέ δεν έχασε την αίγλη του στον κόσμο της μόδας, αφού πάντα οι trendsetters και τα fashion girls φοράνε κομμάτια με αυτό το μοτίβο, αλλά τη νέα σεζόν θα κάνει την επανάστασή του! Από το λεοπάρ παντελόνι μέχρι τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ, το animal print ξεχωρίζει ως το αγαπημένο μοτίβο των ειδικών της μόδας!


Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και η αιώνια δέσμευσή της στην πρωτοπορία μάς έδωσε τα στυλ και τα μυστικά στο styling που χρειαζόμασταν για να ενσωματώσουμε το λεοπάρ στα looks της επόμενης σεζόν. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πώς οι fashionistas φοράνε το λεοπάρ στην καθημερινότητά τους, επιλέγοντας ένα βασικό κομμάτι, που συνδυάζουν με διάφορους τρόπους.

Το λεοπάρ print θα είναι το νέο μαύρο από το φθινόπωρο - Η Εβδομάδα Μόδας στην Κοπεγχάγη το επιβεβαιώνει

Φυσικά, το λεοπάρ print κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες, αλλά τα κομμάτια που επιλέγουν να φορέσουν τα κορίτσια της μόδας τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες είναι ταυτόχρονα φρέσκα και μοντέρνα, καθιστώντας το μοτίβο μια φυσική επιλογή εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι statement στην γκαρνταρόμπα σου, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Φόρεμα


Πρωτοστατεί στις λίστες των τάσεων εδώ και πολύ καιρό - μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου το φόρεσε πριν από λίγες μέρες. Η απίστευτη ευελιξία ενός λεοπάρ φορέματος το καθιστά τέλεια επιλογή για να το φορέσεις σε κάθε περίσταση, αλλάζοντας styling και αξεσουάρ.

Τσάντα


Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα στοιχεία για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό στυλ, φυσικά και οι τσάντες έχουν προνομιακή θέση σε αυτό. Το θέμα είναι να δημιουργήσεις ένα σύνολο όπου η λεοπάρ τσάντα θα κάνει δήλωση μόδας - σκέψου ένα total denim look που φέτος έχει την τιμητική του!

Παπούτσια


Τα λεοπάρ παπούτσια αυτό το καλοκαίρι είναι το αξεσουάρ που δεν μπορέσαμε να αγνοήσουμε! Από τα strappy πέδιλα και τα sneakers μέχρι τις μπαλαρίνες και τα mules (σκέψου Adidas Samba, Saint Laurent, Dolce & Gabbana ή Celine), όλα περιστρέφονται γύρω από την πιο άγρια ​​πλευρά της μόδας. Η πρωτεύουσα της Δανίας το έδειξε αυτό και οι γνώστες επέλεξαν λεοπάρ παπούτσια σε όλα τα σχέδια, αντάξια του street style της πόλης.

Mπλούζα


Πουκάμισο, φούτερ, μπλουζάκι ή οποιοδήποτε τοπ σού έρχεται στο μυαλό. Σε συνδυασμό με τζιν και μαύρες μπαλαρίνες, με κάπρι παντελόνι ή βερμούδα και κόκκινα αξεσουάρ θα κάνουν τις mid-season εμφανίσεις σου... από καλές έως καλύτερες!

Παντελόνι


Ήδη φοριέται από την άνοιξη. Ένα λεοπάρ τζιν παντελόνια θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο, που θα συνδυάσεις με μαύρο σακάκι και λευκό T-shirt ή -εάν είσαι τολμηρή- θα δημιουργήσεις ένα στυλάτο total look με φαρδύ blazer.

Φούστα


Ήδη έχεις αποκτήσει μία slip σατέν φούστα με αυτό το μοτίβο, αφού όλα τα κορίτσια της μόδας τη φοράνε αυτό το καλοκαιρι στις εξόδους τους. Θα τη βάλεις το φθινόπωρο με ένα off-shoulder μαύρο top και θα κάνεις δήλωση μόδας με ένα κόκκινο (ή και μπορντό) clutch ανά χείρας!