Αυτό το αριστοκρατικό χρώμα θα είναι το Νο1 trend του φθινοπώρου

Δες πώς θα το φορέσεις από τώρα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αν με ρωτάτε, οι χρωματικές τάσεις είναι αυτά τα trends που ενδιαφέρουν τους περισσότερους. Κι επειδή δεν υπαγορεύονται από τη θερμοκρασία, μπορείς να αρχίσεις να τις φοράς πολύ πριν από κάποιες άλλες. Ήδη έχουμε προβλέψει τη μεγαλύτερη χρωματική τάση αυτού του φθινοπώρου, αφού από πέρυσι κάνει θραύση στις πασαρέλες αλλά και στο street style.

Ένα χρώμα αριστοκρατικό και ευέλικτο ταυτόχρονα το είδαμε σε όλες σχεδόν τις πασαρέλες F/W 2024, ενώ και αυτό το καλοκαίρι φοριέται από τις trendsetters ακόμα και στις διακοπές τους. Κι αυτό είναι, αν μη τι άλλο, μια ισχυρή ένδειξη ότι θα είναι πραγματικά παντού το φθινόπωρο.

Αυτό το αριστοκρατικό χρώμα θα είναι το Νο1 trend του φθινοπώρου

Το μπορντό είναι το "it-color" που πρέπει να φορέσεις από τώρα, και, παρόλο που η πλούσια αυτή και "βαριά" απόχρωση συνήθως πιστεύεται ότι είναι μόνο για τους πιο ψυχρούς μήνες του έτους, τα κορίτσια της μόδας το τιμούν και το καλοκαίρι.


Η πρώτη ισχυρή ένδειξη για το... λαμπρό μέλλον του μπορντό ήρθε από τις πασαρέλες S/S 24, όπου μεταξύ άλλων οι Gucci και Bottega Veneta το παρουσίασαν στα shows τους. Επιπλέον, το oxblood εμφανίστηκε στις συλλογές F/W 24 μεταξύ άλλων και στους Prada και Ferragamo.


Έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο τους επόμενους μήνες, ενώ τον χειμώνα σίγουρα θα απογειωθεί. Δοκίμασέ το τώρα το καλοκαίρι σε slip φορέματα και μάξι πλεκτά,


σε jumpsuits αλλά και στα αγαπημένα μας polo μπλουζάκια και στα σικάτα co-ords.


Style tip: Εάν επιλέξεις το σωστό κομμάτι και τα αντίστοιχα αξεσουάρ, θα είναι σίγουρα το χρώμα που θα φοράς μέχρι να δροσίσει ο καιρός, χωρίς καμία δυσκολία!

Αν πάλι θέλεις να βάλεις μόνο μία πινελιά μπορντό στις εμφανίσεις σου, κάν' το μέσα από αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια. Να θυμάσαι ότι είναι ιδανικό σε total looks, αφού δείχνει σοφιστικέ και γοητευτικό, ταιριάζει με λευκό και φυσικά με όλα σου τα τζιν κομμάτια, ειδικά αυτά που θα φοράς από το φθινόπωρο.


Highlight: Κάνε το ιδανικό color blocking με baby blue, για μια εμφάνιση φινετσάτη, που θα αναδείξει την "ήσυχη πολυτέλεια" στην εμφάνισή σου!