Aυτό το chic trend εκθρονίζει το φόρεμα αυτό το καλοκαίρι

Μια κομψή και ιδιαίτερη σιλουέτα πέρα από τα συνηθισμένα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Σύμφωνα με τους ειδικούς της μόδας, το καλοκαίρι τείνουμε να προτιμάμε φορέματα, που είναι ευέλικτα και συχνά αρκούν για να δημιουργήσουμε μια ολόκληρη εμφάνιση. Ωστόσο, μια άλλη επιλογή είναι απαραίτητη, εάν μάλιστα, δεν θέλουμε άλλες ρομαντικές σιλουέτες και μποέμ παραλλαγές.

Εδώ και χρόνια -γιατί η μόδα κάνει κύκλους, και αυτό είναι το spicy στοιχείο της- οι κομψές γυναίκες ανά τον κόσμο συνήθιζαν να σετάρουν το top με το bottom τους, δημιουργώντας ένα safe αποτέλεσμα στο look τους που ήταν και άκρως στυλάτο. Και φέτος έρχεται με φόρα αυτό το chic trend για να εκθρονίσει το φόρεμα!


Aυτό το chic trend εκθρονίζει το φόρεμα αυτό το καλοκαίρι

Είτε προτιμάς παντελόνια είτε φούστες, ένα "συνολάκι", όπως θα έλεγαν και οι γιαγιάδες μας, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Πλεκτό, lurex, λινό, δίπλα στη θάλασσα ή στην πόλη ή ακόμα και στις βραδινές εξόδους σου, η ευελιξία του το καθιστά ένα από τα απαραίτητα της γκαρνταρόμπας.


Με μόνο μία κίνηση θα είσαι καλοντυμένη και φυσικά to-the-point. Συνήθως τα co-ords κυκλοφορούν σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και χρώματα, αποτελούμενα από ένα top και φούστα, παντελόνι ή σορτς. Τα μπλουζάκια μάλιστα μπορεί να είναι polo, πουκάμισα, δαντελένια crop tops ή και bralette, προκειμένου να αναδειχτούν καλύτερα και τα κάτω μέρη του συνόλου.


Το μόνο που πρέπει να προσέξεις με τα co-ords είναι τα αξεσουάρ, αφού αυτά είναι που θα αλλάξουν όλη την εικόνα του - και το στυλ σου!

Ένα πολυχρηστικό outfit

Ο λόγος που η τάση των co-ord είναι τόσο ελκυστική ανά τους αιώνες και σχεδιαστές και influencers τα λατρεύουν είναι η πολυχρηστικότητά τους. Είναι ένα outfit ιδιαίτερα δημοφιλές για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι δροσερό και φοριέται εύκολα από την παραλία μέχρι το βράδυ για ποτό.


Μάλιστα στα συν του μπορείς να προσθέσεις το γεγονός ότι μπορείς να απομονώσεις κάθε κομμάτι και να το φορέσεις με διαφορετικά ρούχα από την ντουλάπα σου, δημιουργώντας άπειρες εμφανίσεις. Πέρα από αυτό η ευκολία που προσφέρει είναι μεγάλη, αφού δεν χρειάζεται να σκαρφιστείς συνδυασμούς, ενώ θα ολοκληρώσεις μια μοδάτη εμφάνιση με αξεσουάρ και παπούτσια.

Τι είναι στη μόδα φέτος

Φέτος το καλοκαίρι τσέκαρε τι πρέπει να αποκτήσεις από co-ords, για να βγάλεις τη σεζόν με το... κεφάλι ψηλά αλλά και χωρίς να... φουλάρεις τη βαλίτσα των διακοπών σου!


  • Πλεκτά με κοντά σορτσάκια και polo μπλουζάκια.
  • Νeutral χρώματα & παστέλ συνδυασμοί.
  • Μονοχρωμίες σε λευκό, μαύρο ή μπεζ.
  • Λινά σύνολα με βερμούδες ή παντελόνες.
  • Μάξι φούστα με αντίστοιχο μαντίλι δεμένο στο στήθος σαν top.
  • Μίνι φούστα με crop top.

Top choice

λευκό σύνολο eleria cortes

Σύνολο κιπούρ, Eleria Cortes

σύνολο λευκό kazi line

Σύνολο με crop top, €41, Kazi Line

εμπριμέ σετ my stylish gram

Mπεζ εμπριμέ σύνολο, €19,80, My Stylish Gram

γαλάζιο σύνολο innocent

Πουκάμισο, €60, και παντελόνι, €50, Innocent

πουά σύνολο for ever young the label

Crop top πουά, €49, και skort, €64, For Ever Young The Label

εμπριμέ σύνολο innocent

Εμπριμέ παντελόνα, €45, και πουκάμισο, €50, Innocent