Easy summer outfits: 11 ιδέες για να εμπνευστείς τα πιο εύκολα καλοκαιρινά σύνολα για τις διακοπές σου

Τα μοντέρνα it girls της Ευρώπης τα φοράνε στις ακτές της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Όσον αφορά στο στυλ των διακοπών, καμία δεν το κάνει καλύτερα από τις Ευρωπαίες - είναι αυτά τα κορίτσια που έχουν το πλεονέκτημα να ζουν σε παραθαλάσσια μέρη ή όλα τα νησιά να βρίσκονται πολύ κοντά τους οπότε ξέρουν ακριβώς τι ταιριάζει να φορέσουν.

Αυτό το καλοκαίρι, τα μοντέρνα it girls της Ευρώπης κάνουν τις διακοπές τους στις ακτές της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλικής Ριβιέρας και της Ελλάδας, έχοντας βάλει στη βαλίτσα τους τα πιο κομψά σύνολα που ταιριάζουν σε όλους αυτούς τους προορισμούς.

Το Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες summer outfits και μάλιστα με σύνολα που είναι εύκολο να τα δημιουργήσεις, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την αβίαστη κομψότητα με τις τρέχουσες τάσεις και την καλοκαιρινή άνεση. Δες, λοιπόν, στη συνέχεια 11 εύκολα καλοκαιρινά σύνολα, εμπνευσμένα από τις Ευρωπαίες, για να πάρεις κι εσύ ιδέες στις διακοπές σου.

Easy summer outfits: 11 ιδέες για να εμπνευστείς τα πιο εύκολα καλοκαιρινά σύνολα για τις διακοπές σου

Μίνι φόρεμα + strappy sandals


Tip: Το στυλ της "λολίτας" είναι ιδανικό για το καλοκαίρι μέσα από ένα μίνι φωτεινό φλοράλ φόρεμα. Συνδύασε κίτρινο και κόκκινο, για μια μοδάτη εικόνα.

Off-shoulder top + μάξι λευκή φούστα


Τip: Η πιο πολυφορεμένη φούστα του καλοκαιριού θα αναδείξει την ήσυχη πολυτέλεια της σεζόν εάν τη συνδυάσεις με ένα butter yellow μπλουζάκι.

Μπικίνι τοπ + ριγέ φούστα


Tip: Τα ριγέ στα καλύτερά τους! Προτίμησε φαρδιές ρίγες και κάνε τη διαφορά με το κόκκινο χρώμα. Ιδανικό beachwear look!

Στράπλες λινό τοπ + Μάξι pencil φούστα


Tip: Μια σικάτη εμφάνιση για μια βραδινή έξοδο. Το λευκό χρώμα στο σύνολο θα τονίσει το μαύρισμα και τη φινέτσα σου.

Polo μπλουζάκι + σορτς + ψάθινη τσάντα


Tip: Το "άσχημο" μπλουζάκι των φετινών τάσεων θα δημιουργήσει μια κομψή εικόνα με ένα tailored σορτσάκι.

Lace top + τζιν παντελόνι


Tip: Elegant αισθητική και ένα look που μοιάζει πολυτελές. Η δαντέλα απογειώνει και το πιο απλό τζιν παντελόνι.

Λινό πουκάμισο + loose παντελόνα


Tip: Η φετινή "στολή" των διακοπών δεν είναι άλλη από ένα φαρδύ λευκό παντελόνι και ένα χαλαρό πουκάμισο. Θα τα βάλεις το ίδιο καλά στην παραλία αλλά και στις απογευματινές σου εξορμήσεις.

Στράπλες bodycon + mules + μπαντάνα


Tip: Εάν αναζητάς ένα θηλυκό κομμάτι, που θα κάνει δήλωση μόδας, επίλεξε ένα στενό στράπλες φόρεμα σε κόκκινο χρώμα και ανάδειξε τη σιλουέτα σου με ψηλοτάκουνα.

Slip dress + σαγιονάρες


Tip: Κλασικό και πολυαγαπημένο στις καλοκαιρινές διακοπές. Ένα μαύρο χαλαρό φόρεμα θα μεταμορφωθεί με ένα μακρύ μενταγιόν στον λαιμό.

Statement pants + γιλέκο


Tip: Τα "παιχνιδιάρικα" παντελόνια είναι must-have κάθε καλοκαίρι. Συνδύασε ένα εμπριμέ κομμάτι με ένα bold top και κάνε τη διαφορά στις εξόδους σου.

Λευκό λινό φόρεμα + mesh shoes


Tip: Συνώνυμο του καλοκαιριού και των διακοπών, το μίνι λευκό φόρεμα από λινό ή ποπλίνα δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου. Βάλε τη μοδάτη πινελιά σε αυτό το διαχρονικό κομμάτι μέσα από ένα ζευγάρι μοντέρνα flats από δίχτυ.