London is calling: Αυτές είναι οι 6 πιο δημοφιλείς τάσεις αυτή την στιγμή στους δρόμους του Λονδίνου

Τα fashion girls φοράνε τα πιο στυλάτα κομμάτια του καλοκαιριού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τελικά, ποιος χρειάζεται μουσεία και shight-seeing στο Λονδίνο, όταν μπορείς να καθίσεις άνετα σε μια παμπ και να παρακολουθείς τα κορίτσια της μόδας στο street style; Όλες οι καλοκαιρινές τάσεις κάνουν μια μίνι... πασαρέλα μπροστά στα μάτια σου και αυτόματα εντυπώνονται στην μνήμη σου και θέλεις να τις μοιραστείς.

Από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, οι Αγγλίδες φοράνε όλα τα must-have που πρέπει να έχει μια πλήρως ενημερωμένη fashionista αυτό το καλοκαίρι στην ντουλάπα της. Στην πραγματικότητα, 6 είναι οι πιο δημοφιλείς τάσεις αυτήν τη στιγμή στους λονδρέζικους δρόμους για να αναβαθμίσεις κι εσύ το στυλ σου!

London is calling: Αυτές είναι οι 6 πιο δημοφιλείς τάσεις αυτή την στιγμή στους δρόμους του Λονδίνου

Κάπρι παντελόνι


Όσο κι αν αρέσει στις περισσότερες fashionistas να τα... μισούν, είναι στην πραγματικότητα πολύ ευέλικτα και εύκολα στο styling, ειδικά με ένα φαρδύ πουκάμισο, φανελάκι από μέσα και strappy πέδιλα με τακούνι. Ένα κομψό look χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ!

Shop the trend

κάπρι παντελόνι justin alexander

Κάπρι παντελόνι, €49,70, Alexander & Jacob

Embroidered dress


Ή αλλιώς ένα φόρεμα με κεντήματα ή laser-cut μοτίβα, που μπορεί να είναι της μηχανής σή στο χέρι. Κλασική ρετρό επιλογή αλλά το πιο σημαντικό εδώ είναι ότι οι Λονδρέζες τα φοράνε πάνω από παντελόνια ή jeans. Δεδομένου ότι αυτήν τη στιγμή η μόδα της δεκαετίας του '80 έως τα μέσα της δεκαετίας του '90 στη Νέα Υόρκη είναι στο φόρτε της, μπορείς να το δοκιμάσεις ως στυλ αλλά όχι τις μέρες του... καύσωνα. Φόρεσε μόνο το φόρεμα, επιλέγοντας αυστηρά λευκό χρώμα.

Shop the trend

λευκό σετ kazi line

Φούστα, €41 και crop top €27, Kazi Line

Σαγιονάρες


Πάντα υποθέτω ότι οι άνθρωποι στις πόλεις είναι κατά των flip-flops, για ευνόητους λόγους αλλά τα fashion girls στο Λονδίνο τις φοράνε non stop. Mε μάξι λευκές φούστες, τζιν, αθλητικά σορτς, φαρδιά παντελόνια και πολλά άλλα είναι το πιο... πολυφορεμένο παπούτσι!

Shop the trend

σαγιονάρες ipanema adam's shoes

Σαγιονάρες, Ipanema, Adam's Shoes

Σκούρο τζιν


Η τάση φαίνεται λίγο διαφορετική στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς είναι σίγουρα πιο εκλεπτυσμένη από τα ξεθωριασμένα, ελαφριά total denim σετ που φοράνε τα κορίτσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί, το τζιν είναι πολύ πιο σκούρο και πιο "δομημένο", δημιουργώντας μια πολύ πιο εκλεπτυσμένη εικόνα, που θα φορεθεί εύκολα από το πρωί ως το βράδυ.

Shop the trend

τζιν παντελόνι marks and spencer

Τζιν-καμπάνα, €59,99, Marks & Spencer

Κόκκινο παντελόνι


Τα κόκκινα υφασμάτινα παντελόνια αλλά και τα τζιν σε αυτό το χρώμα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα δύο στυλ που επικρατούν, μάλιστα, περισσότερο είναι τα φαρδιά και τα λινά κομμάτια με το ασορτί τοπ τους, για πιο elegant looks.

Shop the trend

κόκκινο παντελόνι favela.gr

Με ζώνη, €101,40, Scotch & Soda, favela.gr

Bralette


Είναι το πιο "καυτό" τοπ του καλοκαιριού, που μπορείς να φορέσεις σκέτο, πάνω από το φαρδύ παντελόνι σου, ή μέσα από ένα κομψό πουκάμισο, αφήνοντας να φανεί διακριτικά. Οι Λονδρέζες επιλέγουν καλόγουστους συνδυασμούς με σατέν minimal κομμάτια, για να απογειώσουν το quiet luxury style. Κάνε μια πιο τολμηρή επιλογή, με ένα μαύρο δαντελένιο bralette, που θα φοράς τον χειμώνα μέσα από το ανδρικού τύπου κοστούμι σου.

Shop the trend

bralette lunasplendida.com

Μαύρο με δαντέλα, €36,40, Luna, lunasplendida.com