Σανδάλια & παντελόνια: 6 μοδάτες ιδέες για να τα φορέσεις το καλοκαίρι

O τέλειος καλοκαιρινός συνδυασμός για casual chic εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Σανδάλια και παντελόνια, ο τέλειος καλοκαιρινός συνδυασμός για casual chic εμφανίσεις - αλλά πάνω απ 'όλα το πιο φρέσκο combo του καλοκαιριού - για να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και για πιο επίσημες περιστάσεις (ή για το γραφείο).

Για τις πιο κλασικές fashionistas, τα tailored παντελόνια δεν απουσιάζουν από την καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα, ενώ για όσες αγαπούν το άνετο στυλ, αλλά με μια πιο θηλυκή πινελιά, ένα λινό κομμάτι είναι ανάμεσα στα 3 βασικά που φοράνε έτσι ή αλλιώς όλα τα κορίτσια της μόδας τους θερμότερους μήνες. Ποιοι είναι όμως οι trendy συνδυασμοί για επιλέξεις αυτό το καλοκαίρι;

Εμπνεύσου, λοιπόν, από τις fashion influencers στο Instagram και φόρεσε σανδάλια και παντελόνια σύμφωνα με τις τάσεις του καλοκαιριού του 2024, μέσα από 6 ιδέες, ιδανικές για κάθε περίσταση - από το πρωί έως το βράδυ, κομψά ή και εναλλακτικά σύνολα, χαμηλοτάκουνα ή high heels σανδάλια!

Σανδάλια & παντελόνια: 6 μοδάτες ιδέες για να τα φορέσεις το καλοκαίρι

Λευκό τζιν + thong sandals


Είναι cool και φρέσκος συνδυασμός που προτιμούν τα κορίτσια της μόδας στην καθημερινότητά τους. Προτίμησε oversized παντελόνι για μια πιο δροσερή εικόνα και συνδύασε το μονόχρωμο σύνολο με μαύρα αξεσουάρ. Η ψάθινη τσάντα σε απόλυτο ταίριασμα με το χρώμα των σανδαλιών είναι η μοιδάτη πινελιά στο look.

Κάπρι + ψηλοτάκουνα mules


Δεν νιώθεις ήδη έναν αέρα νοσταλγικό από το παρελθόν να σε τυλίγει; Το παντελόνι που αγαπάς να... μισείς συνδυάζεται τέλεια με ψηλοτάκουνα mules, ενισχύοντας αυτή τη ρετρό αύρα στο look. Ειδικά σε ένα tone-to-tone σύνολο θα τονίσεις και την έμφυτη κομψότητά σου.

Τζιν με ρεβέρ + strappy sandals


Eίναι αυτό που λέμε... από το γραφείο το πρωί για ποτό το βράδυ! Ένα casual σύνολο αυτόματα θα μεταμορφωθεί σε φινετσάτο look, για να αλλάξεις προορισμό! Προτίμησε λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτά λουράκια, για να ενισχύσεις την εκλεπτυσμένη αισθητική της εικόνας σου.

Λινό παντελόνι + ασημί πέδιλα


Ο απόλυτος ορισμός της κομψότητας σε ένα minimal look. Θα απογειώσεις το quiet luxury style σου επιλέγοντας μεταλλιζέ πέδιλα με μέτριο τακούνι και θα επιτρέψεις σε όλα... τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου. Ιδανικά επίλεξε χαλαρές γραμμές, προς επίππωσιν του upper στυλ σου.

Tailored παντελόνι + σαγιονάρες


Εδώ θα πούμε ότι ακολουθούμε τον κανόνα του... λάθος παπουτσιού, που κάνει το outfit απείρως διασκεδαστικό και ποαιχνιδιάρικο. Ένα αυστηρό παντελόνι φορεμένο με σατέν πουκάμισο χρειάζεται να βρει την ισορροπία του στο casualwear μέσα από ένα ζευγάρι απλές, πάναπλες σαγιονάρες.

Σατέν παντελόνα + classic flats


Σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι σου! Αυτό το pajamas style αναδεικνύεται με ένα bralette από μέσα, χωρίς να είναι κιτς, αλλά και με τα σωστά παπούτσια, που δεν είναι άλλα από ένα ζευγάρι κλασικά δερμάτινα σανδάλια τύπου Hermes - αυθεντικά ακόμα καλύτερα!