Τα ωραιότερα καλοκαιρινά φορέματα για γάμο

Στυλάτα και κομψά κομμάτια για να κλέψεις τις εντυπώσεις στα γαμήλια καλέσματα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Τα ωραιότερα καλοκαιρινά φορέματα για γάμο

Κλέψε την παράσταση με τα ωραιότερα καλοκαιρινά φορέματα για γάμο. Ανακάλυψε σατέν, maxi, mini, και ό,τι φανταστείς για να είσαι κομψή και sexy.

How to: Wedding Guest Edition - Καλοκαιρινά Φορέματα για Γάμο

Summer is finally here! Που σημαίνει παραλία, θαλασσίτσα, cocktails σε roof gardens της πόλης και παγωτά… Μήπως, όμως, έχεις ξεχάσει τα πιο hot happenings;

Αν δεν έχεις λάβει ακόμα προσκλητήριο, τότε wait for it. Γιατί το καλοκαίρι ανήκει στους μελλόνυμφους και φυσικά είναι μια τέλεια ευκαιρία και για να κάνεις ένα μικρό fashion show και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Μακριά, κοντά, σατέν, εξώπλατα, φλοράλ… you name it, girl! Τα πιο sexy & chic φορέματα για καλοκαιρινό γάμο που βάζουν φωτιά στις πασαρέλες φέτος, θα τα βρεις στο αγαπημένο μου Decoro. You want it - they have it!

Πάμε, λοιπόν, να σου δείξω βήμα-βήμα τι να επιλέξεις ανάλογα με τον γάμο, τη διάθεση και την προσωπικότητά σου!

Effortless Chic - Σικάτα Φορέματα για Γάμο

κόκκινο φόρεμα decoro

Όπως είπε και ο Roberto Cavalli, «It is important to be chic». Τι σημαίνει όμως chic; Σημαίνει κομψό, μίνιμαλ, απλό χωρίς υπερβολές. Αν θες να αναδείξεις τη σιλουέτα σου στο έπακρο, φόρεσε ένα μακρύ μονόχρωμο φόρεμα. Μπορείς να πειραματιστείς με ό,τι απόχρωση φαντάζεσαι, μιας και έμφαση δίνουμε στο design και στην υφή.

  • Κάνε τα μαλλιά σου μία slick, ψηλή αλογοουρά.
  • Συμπλήρωσε με διακριτικά σκουλαρίκια -κρίκους ή μικρά κρεμαστά δάκρυα-, για να μην σπάσεις το εκλεπτυσμένο vibe του outfit.
  • Συνδύασέ το με nude πέδιλα και μια μίνιμαλ κλατς τσάντα και ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα bold, κόκκινο superstay κραγιόν - τον απόλυτο άσσο στο μανίκι σου!

Σου εγγυώμαι πως θα είσαι μια αιθέρια παρουσία και όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σου με αυτά τα μίνιμαλ φορέματα για γάμο. Πιστεύω στο «less is more», αρκεί να ακολουθήσεις 2 απλούς κανόνες: κράτα διακριτικά τα αξεσουάρ και χαμογέλα!

The Perfect Dress-tination Exists - Σατέν Φόρεμα για Γάμο

γαλάζιο σατέν μάξι φόρεμα decoro

Για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, και αν λατρεύεις τα έντονα χρώματα, επίλεξε ένα από τα πολλά σατέν μάξι βραδινά φορέματα σε ζωηρό χρώμα, όπως το γαλάζιο ή το ρουμπινί. Το σατέν ύφασμα θα αγκαλιάσει με πολυτελή τρόπο όλες τις καμπύλες σου και θα δείχνεις super κομψή.

  • Αν έχεις ψυχρό τόνο δέρματος, επίλεξε μια απόχρωση του μπλε/πράσινου και διάλεξε να το βάλεις με ασημί πέδιλα και μία μικρή τσάντα-φάκελο με την ίδια μεταλλική λάμψη.
  • Αν έχεις θερμό τόνο δέρματος, ή το μαύρισμά σου έπιασε τόπο, επίλεξε πιο ζεστά χρώματα, όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί, και πρόσθεσε μακριά χρυσά σκουλαρίκια και ασορτί πέδιλα.

Αν τώρα το maxi δεν είναι του γούστου σου, τότε σου έχω το απόλυτο κομμάτι. Μα, φυσικά, μιλάω για το little black dress - εκείνο το super hot σατέν μίνι, που ταιριάζει τέλεια σε όλες, πάει με όλα και φυσικά είναι ο τέλειος μπαλαντέρ. Μπορείς να το βάλεις σε γάμο, σε club, σε beach party, με blazer ή κιμονό από πάνω… με ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

μαύρο μίνι φόρεμα decoro

Regarless από το χρώμα, το σατέν ύφασμα πρωταγωνιστεί για ακόμη μία φορά στα γυναικεία φορέματα για γάμο και αποδεικνύει πως είναι το ύφασμα της θηλυκότητας και της πολυτέλειας.

Νησιώτικη Αύρα - Αέρινα Φορέματα για Γάμο σε Νησί

ροζ μίνι σατέν φόρεμα decoro

Θέλεις κάτι πιο ελαφρύ και sexy; Αγαπάς τα mini; Επίλεξε ένα αέρινο μίνι φόρεμα και συνδύασέ το με πλατφόρμες ή ακόμα και ίσια πέδιλα. Λίγο πιο light, λίγο πιο girly, τα event στα νησιά έχουν μια διαφορετική διάθεση και μπορείς να υποστηρίξεις πολλά unique looks.

Αν πάλι δεν είσαι του μονόχρωμου, αλλά θέλεις να κρατήσεις το cute look, δοκίμασε ένα φλοράλ φόρεμα.

Κάνε embrace απαλά χρώματα, όπως το ροζ ή το φιστικί, και όσον αφορά το make up σου, προτίμησε να δώσεις έμφαση στα μάγουλα και στα χείλη σου. Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στο αντηλιακό με χρώμα, το οποίο θα σε κάνει να δείχνεις ολόφρεσκια και λαμπερή.

Όσο για τα μαλλιά; Τι καλύτερο από ένα wavy beach wet look;

Expert tip: Μήπως η δεξίωση θα γίνει by the beach; Αν ναι, τότε ένα καπέλο με φαρδύ γείσο 80’s style, είναι ό,τι πρέπει για να σε προστατεύσει από τον ήλιο και να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Save the Day… A Little Bit Later - Φόρεμα για Γάμο τον Σεπτέμβριο

πράσινο φόρεμα γάμου decoro

Αν πρόκειται να πας σε φθινοπωρινό γάμο ή αν είσαι κουμπάρα και ψάχνεις το τέλειο outfit για τα events του Σεπτεμβρίου, τότε οι επιλογές σου σε γυναικεία φορέματα, καλό είναι να περιλαμβάνουν πιο φθινοπωρινές αποχρώσεις και υφάσματα.

  • Ένα φόρεμα σε σκούρο πράσινο ή μπορντό με hot σκίσιμο στο πλάι είναι must-have.
  • Ολοκλήρωσε με λαμπερές γόβες στο χρώμα του δέρματος and let them «Fall» for you.

Attention, please: Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα ελαφρύ blazer, μιας και ο Σεπτέμβρης είναι απρόβλεπτος και η βραδιά μπορεί να δροσίσει απότομα.

Άφησε, λοιπόν, τη φαντασία σου ελεύθερη, δοκίμασε cut-outs, mini, maxi, βγάλε τον sexy εαυτό σου προς τα έξω και κέρδισε δικαίως τον τίτλο της Fashion Icon Guest σε όποιον γάμο ή δεξίωση και αν πας. Το μέρος που θα βρεις τα πιο up to date φορέματα για γάμο, είναι φυσικά το Decoro!

Ι swear με μια online επίσκεψη και με minimum effort θα είσαι λαμπερή και sexy!