Don't buy! Η διάσημη στυλίστρια Jen Andrews-Cater απορρίπτει 4 fashion items αυτό το καλοκαίρι - Δες γιατί

Τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι καθόλου φέτος

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Η Jen Andrews-Cater είναι διάσημη στυλίστρια με έδρα το Λος Άντζελες, που δίνει τις συμβουλές της σε επωνύμους και μη, αποτελώντας... αβίαστη έμπνευση για τους λάτρεις της μόδας. Η ίδια υποστηρίζει το minimal style, ενσωματώνοντας άψογα αυτήν τη χαμηλών τόνων καλιφορνέζικη αισθητική μέσα από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που διακρίνονται για την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη τους αισθητική.

Στην πραγματικότητα, η Andrews-Cater είναι αρκετά συγκεκριμένη για τα κομμάτια που θα φορέσει φέτος, αποκαλύπτοντας 4 fashion items που απορρίπτει αυτό το καλοκαίρι, αφού είναι εκτός του... στυλιστικού της ραντάρ. Ο λόγος; Είναι passe και εκτός συναγωνισμού εάν θέλεις να δημιουργήσεις μοδάτα summer looks.

Η διάσημη στυλίστρια Jen Andrews-Cater απορρίπτει 4 fashion items αυτό το καλοκαίρι - Δες γιατί

Skinny jean


Η αλήθεια είναι ότι φέτος τα στενά παντελόνια επανακάμπτουν και κερδίζουν λίγο χώρο ανάμεσα στα φαρδιά σχέδια, αλλά το καλοκαίρι δεν βολεύουν στην καθημερινότητά μας.

Είναι στενά και κατ' επέκταση ζεστά στον καύσωνα, ενώ μας... στερούν την ελευθερια κινήσεων και την άνεση που χρειαζόμαστε στη ζέστη. Στη θέση τους προτίμησε ένα wide-leg παντελόνι, που είναι χαλαρό και δροσερό για να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Λεπτεπίλεπτα κοσμήματα


Μπορεί τα λεπτά κοσμήματα να αναδεικνύουν την "ήσυχη πολυτέλεια" και το minimal style, αλλά φέτος τα ογκώδη κομμάτια έχουν την τιμητική τους.

Από φαρδιές αλυσίδες και μεγάλα μενταγιόν, τεράστια σκουλαρίκια και βραχιόλια "μανσέτες" μέχρι πολλά δαχτυλίδια μαζί, η ιδέα είναι να κάνεις δήλωση μόδας. Ακόμα κι αν είσαι μινιμαλίστρια, ένα κολιέ-αλυσίδα, ένα μεγάλο ρολόι ή ένα απλό αλλά μεγάλο βραχιόλι θα κάνουν την καλύτερη δουλειά στο στυλ σου.

Κοντό jean σορτσάκι


Πλέον είναι βαρετό και μαζί του κινδυνεύεις να περάσεις σε... κιτς διαδρομές στο styling. Μην το φορέσεις ούτε στην παραλία, επιλέγοντας στη θέση του ένα κομψό πλεκτό φόρεμα ή ένα λινό φαρδύ πουκάμισο.

Δείξε τα θεϊκά σου πόδια με ένα μοδάτο λινό μποξεράκι με ρίγες ή δημιούργησε κομψά σύνολα με μια βερμούδα, που φέτος είναι η χρονιά της.

Μίνι φούστα


Ήδη το ξέρεις καλά ότι το μάξι μήκος είναι must-have στις φούστες του καλοκαιριού. Μια μακριά full skirt από λευκή ποπλίνα είναι ο ορισμός της κομψότητας, ενώ μια μίντι σε A line θα αναδείξει τη ρετρό τάση με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον τα καλοκαιρινά βράδια ιδανική επιλογή αποτελεί μια slip σατέν φούστα, που θα αναδείξει το quiet luxury style χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.