Πώς θα φορέσεις τα εσώρουχα στην καθημερινότητά σου; 7 φινετσάτοι τρόποι για να το πετύχεις

Είναι πολύ θηλυκά και χαριτωμένα για να τα κρατάς... κρυφά!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Πάντα μπορείς να βασίζεσαι σε ένα θηλυκό σετ εσωρούχων που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου χαρίσει την απόλυτη εμφάνιση ενός "hot girl". Φέτος, μάλιστα, είναι η χρονιά τους! Τι σημαίνει αυτό; Ήρθε η ώρα να τα βγάλεις από την κρεβατοκάμαρα και να τα αφήσεις να φανούν, επιλέγοντας κομψά σύνολα που θα αναδείξουν τα αγαπημένα σου lingerie κομμάτια.

Ένα bralette για παράδειγμα μπορεί να είναι το τέλειο σέξι τοπ που έψαχνες για να συνδυάσεις με το αυστηρό κοστούμι σου ή ένα δαντελένιο κομπινεζόν το ιδανικό βραδινό σου φόρεμα. Οι δυνατότητες στο styling των εσωρούχων στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα είναι ατελείωτες, οπότε δες 7 φινετσάτους τρόπους για να το πετύχεις χωρίς να είναι αντιαισθητικό ή κιτς το αποτέλεσμα.

Πώς θα φορέσεις τα εσώρουχα στην καθημερινότητά σου; 7 φινετσάτοι τρόποι για να το πετύχεις

Corset top


O κορσές επιστρέφει στη μόδα όχι φυσικά με την κλασική του μορφή, με πολλά δεσίματα και σφιχτές σιλουέτες, αλλά μέσα από κομψά tops με δανέλα και κορδονάκια σε crop γραμμή και σε διάφορα χρώματα που θα συνδυάσεις ακόμα και με το τζιν σου.

Body


Είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό "μπλουζάκι" που ήδη το φοράς με τα παντελόνια σου. Το κομμάτι αυτό σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο μέσα σε 10 λεπτά, ενώ είναι βολικό στο styling. Ανάδειξέ το με μια διάφανη φούστα σε μια βραδινή εμφάνιση, τονίζοντας το quiet luxury style.

Lace lingerie dress


Σαν κομπινεζόν μιας άλλης εποχής, που φορούσαν οι "νεόνυμφες" την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Ένα σατέν φόρεμα με λεπτομέρειες δαντέλας είναι must-have της σεζόν, που θα φορέσεις στις all-day εξόδους σου με κομψά flat σανδάλια ή ψηλοτάκουνα.

Δαντελένια φούστα


Σου θυμίζει λίγο το μεσοφόρι της γιαγιάς σου, αυτό που έβαζε μέσα από τις φούστες για να μη διαφανίζουν. Μια lace skirt σε μίντι μήκος θα γίνει η αγαπημένη σου στην παραλία, συνδυάζοντάς την με το μαγιό σου. Εάν είσαι πιο τολμηρή, φόρεσε από μέσα ένα σλιπ χωρίς ραφές σε μπεζ χρώμα ή στο ίδιο χρώμα με τη φούστα, υιοθετώντας την τάση see-through.

Bralette


Είναι το τοπ του καλοκαιριού με διαφορά. Θα το βρεις σε διάφορα σχέδια, χρώματα και υφές, επιλέγοντας ανάλογα με το στυλ σου. Ιδανικά προτίμησε ένα με λεπτομέρειες δαντέλας χωρίς μπανέλες και φόρεσέ το πάνω από φαρδιά τζιν και βερμούδες ή συνδυασμένο μέσα από πουκάμισα και σακάκια. Εάν πάλι προτιμάς να δείξεις τα κάλλη σου, ένα push up με denim on denim σύνολο είναι η καλύτερη πρόταση.

Slip skirt


Κι εδώ για μεσοφόρι θα μιλήσουμε αλλά στην πιο μίνι εκδοχή του. Ο ορισμός της θηλυκότητας είναι μια κοντή σατέν μαύρη φούστα με δαντέλα στο σκίσιμο, που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Κάνε το σωστό styling μαζί με "δυναμικά" κομμάτια που κάνουν... κοντράστ στο στυλ, οπως καουμπόικες μπότες και αθλητικό μπουφάν.

Babydoll dress


H ιδέα εδώ είναι να αναδείξεις το στυλ της λολίτας μέσα από μίνι φορέματα με δαντέλα, καλύτερα σε Α line, για να δείξει πιο γοητευτικό επάνω σου και όχι άκομψο. Συνδύασέ το με καουμπόικες μπότες για country ύφος ή με γόβες για μια αριστοκρατική εμφάνιση.