Τι φοράνε οι Γαλλίδες στην παραλία; 10 must-have που παίρνουν πάντα μαζί τους στις διακοπές

Δίνουν μεγάλη προσοχή και στην παραμικρή στυλιστική λεπτομέρεια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Για άλλη μία φορά οι Γαλλίδες είναι επίκεντρο τη συζήτησης. Πέρα από τα elegant σύνολά τους, που έχουν αναλυθεί πολλάκις για την αβίαστη κομψότητά τους, αυτά που επιλέγουν για να περπατήσουν με χάρη στους δρόμους του Παρισιού και να φωτογραφηθούν δίπλα στον Σηκουάνα ή στις γειτονιές της πόλης, υπάρχουν και οι εμφανίσεις που κάνουν στις ακτές τώρα το καλοκαίρι.

Οι Γαλλίδες δίνουν βάση στις τάσεις στα μαγιό και στα ρούχα παραλίας, είτε πρόκειται για διακοπές είτε απλώς για μια επίσκεψη στις παράκτιες περιοχές της πατρίδας τους. Περιττό να πω ότι η άποψή τους ξεπερνά τα μπικίνι και τα ολόσωμα.

Αντ 'αυτού, "χτίζουν" ολόκληρα looks γύρω τους πηγαίνοντας στην παραλία, επιλέγοντας προσεκτικά τα τέλεια cover-ups, αξεσουάρ και κοσμήματα, με αποτέλεσμα να θέλουμε να κοπιάρουμε τα πάντα. Έτσι στο ερώτημα "τι φοράνε οι Γαλλίδες στην παραλία", η απάντηση έρχεται μέσα από 10 καλοκαιρινά must-have.

Τι φοράνε οι Γαλλίδες στην παραλία; 10 must-have που παίρνουν πάντα μαζί τους στις διακοπές

Bucket hats


Μπορεί να υποθέτεις ότι το πρώτο και μοναδικό καπέλο που θα "άρπαζαν" οι Γαλλίδες για μια εκδρομή στην παραλία είναι το ψάθινο, αλλά τελευταία, τα bucket hats φαίνεται να είναι η top επιλογή τους - ειδικά όταν φοριούνται μαζί με λινά πουκάμισα ή co-ords.

Λινά πουκάμισα


Ένα από τα βασικά του γαλλικού στυλ είναι να ντύνεται με ευκολία, και τι πιο απλό από το να ρίξεις ένα oversized λινό πουκάμισο πάνω από το μαγιό σου;

Ψάθινες τσάντες


Τι πιο... γαλλικό από μια ψάθινη τσάντα; Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά αυτό το αξεσουάρ αποτελεί ένα στερεότυπο στο στυλ των Γαλλίδων, επιλέγοντας κομμάτια με δερμάτινες λεπτομέρειες.

Statement γυαλιά ηλίου


Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσεις αξιοσημείωτο στυλ είναι με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου - ένα hack που χρησιμοποιούν τακτικά οι Γαλλίδες για να αναδείξουν επιπλέον τα μαγιό τους. Ψάξε για ενδιαφέροντα σχήματα και έντονα χρώματα για να διατηρήσετε την αισθητική σας κομψότητα.

Ρετρό καρό


Όταν μιλάμε για σχέδια, οι Γαλλίδες έλκονται συγκεκριμένα από τις ρίγες, τα φλοράλ και τα πουά, αλλά το πιο διαδεδομένο, και ίσως το πιο must, είναι το καρό, και μάλιστα το ρετρό, που εκπέμπει μια σοφοστικέ γοητεία και μια παιχνιδιάρικη... θηλυκότητα!

Λευκά ολόσωμα


Είναι η επιτομή της κομψότητας έτσι ή αλλιώς, πόσω μάλλον για τις φινετσάτες Γαλλίδες. Ένα λευκό minimal ολόσωμο μαγιό φοριέται και σαν body με μάξι φούστες και βερμούδες, αναδεικνύοντας την ήσυχη πολυτέλεια και στα all-day looks - πέρα από την παραλία.

Knit co-ords


Τα πλεκτά σύνολα δεν λείπουν από την τσάτα παραλίας μιας κομψής Γαλλίδας. Είτε μιλάμε για σετ παντελόνι-τοπ είτε για ένα φόρεμα είτε για μια φούστα, ένα knit outfit είναι το πιο elegant για τη θάλασσα. Οι ρίγες και τα ψάθινα αξεσουάρ προτιμώνται ιδιαίτερα σε αυτά τα κομμάτια.

Κολιέ με κοχύλια


Τα θαλασσινά στοιχεία είναι συνώνυμα του καλοκαιριού και τα κολιέ με μικρά κοχυλάκια είναι η κομψή επιλογή μιας Γαλλίδας. Σε layering με χρυσαφί μενταγιόν ή και μόνα τους, βάζουν μια ρομαντική και μοδάτη πινελιά στα beachwear.

Μπικίνι τριγωνάκια


Ένα κοινό στερεότυπο των Γαλλίδων είναι ότι αγαπούν τα basic και διαχρονικά κομμάτια χειμώνα-καλοκαίρι. Και όταν πρόκειται για μπικίνι, το στυλ που προτιμούν οι περισσότερες είναι πράγματι το μπικίνι με τοπ τριγωνάκι - σε φωτεινά χρώματα ή κλασικά ουδέτερα.

Μαντίλια


Το τελευταίο πράγμα με το οποίο ασχολείται μια Γαλλίδα σε μια εκδρομή στην παραλία είναι το πώς φαίνονται τα μαλλιά της. Ο λόγος; Φοράει ένα μεταξωτό μαντίλι, προστατεύοντας το hair-look της από τον άνεμο και τον ήλιο, αλλά και για έξτρα δόσεις στυλ!