Τζιν παντελόνι: Αυτό είναι το μοναδικό σχέδιο που μπορείς να φορέσεις με όλα τα παπούτσια

Από αθλητικά και σανδάλια μέχρι πέδιλα και μποτάκια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Δεν είναι τυχαίο που όλα τα κορίτσια της μόδας από το Μιλάνο και το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη μόλις αγοράζουν καινούργια παπούτσια φοράνε μόνο αυτό το τζιν παντελόνι! Δεν είναι μόνο ότι πάει με όλα τα παπούτσια αλλά τα αναδεικνύει κιόλας με τον καλύτερο τρόπο, αφού τα αφήνει να φαίνονται.

Είτε το επιλέξεις σε ανοιχτό χρώμα ή σε dark denim, ακόμα και μαύρο ή λευκό, είναι το μόνο τζιν που θα φορέσεις με τα πάντα σε... υποδήματα. Από μπαλαρίνες, sling-backs, loafers, σανδάλια και αθλητικά μέχρι γόβες και μποτάκια, δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα των πιο ενημερωμένων fashionistas.

Τζιν παντελόνι: Αυτό είναι το μοναδικό σχέδιο που μπορείς να φορέσεις με όλα τα παπούτσια

Ένα κλασικό και διαχρονικό κόψιμο που έρχεται από τη δεκαετία του '90, σε ίσια γραμμή. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, φυσικά, δεν βρίσκεται τόσο στην εφαρμογή αλλά στο μήκος, που φτάνει πάνω από τον αστράγαλο, επομένως αφήνει το παπούτσι σε κοινή θέα.

Το στρίφωμα δεν είναι ποτέ πολύ μακρύ και ποτέ πολύ κοντό. Αυτό κάνει αυτό το all-time classic straight τζιν παντελόνι τέλειο για να φορεθεί με... χίλιους και έναν τρόπους, τόσο για καθημερινές εμφανίσεις - με vintage sneakers και λευκό μπλουζάκι - ή για βραδινά ντυσίματα με kitten heels και σατέν πουκάμισα.


Highlights: Ανάλογα με το στυλ σου, επίλεξε το σχέδιο που θέλεις, πιο φαρδύ ή στενό, ενώ και στα χρώματα προτίμησε αυτό που ταιριάζει με τα περισσότερα μπλουζάκια σου. Να θυμάσαι ότι είναι και η βασική σιλουέτα τζιν για να δημιουργήσεις elegant looks για το γραφείο.


Τώρα το καλοκαίρι θα αναδείξεις όλα τα strappy πέδιλά σου, ποντάροντς σε φωτεινά χρώματα, που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου.


Τα κορίτσια της μόδας στο street style το συνδυάζουν σε minimal looks, φροντίζοντας να αναδείξουν την "ήσυχη πολυτέλεια" μέσα από τα tops και τα αξεσουάρ. Κολακεύει κάθε σωματότυπο, αφού η γραμμή του είναι ίσια, ενώ ταιριάζει το ίδιο καλά με elegant πουκάμισα και με καθημερινά T-shirts.


Style note: Από το φθινόπωρο και μετά να ξέρεις ότι είναι επίσης το ιδανικό τζιν παντελόνι για να φορέσεις ψηλοτάκουνα ή πέδιλα με κάλτσες, αφού θα φανούν και θα κάνεις εντύπωση!