5 τσάντες που χρειάζεσαι στις διακοπές σύμφωνα με τους στυλίστες

Οι σιλουέτες που δεν πρέπει να λείπουν από τα vacay looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Εάν βρίσκεσαι στη δημιουργική διαδικασία να ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών σου ή απλώς χρειάζεσαι ιδέες για να αποκτήσεις άλλη μία μοδάτη τσάντα τώρα στις εκπτώσεις, δεν έχεις παρά να ακούσεις την γνώμη των στυλιστών, για τα στυλ που πρέπει να επενδύσεις φέτος.

Η καλοκαιρινή τσάντα, ειδικότερα αυτή που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές πρέπει να συνδυάζει δύο βασικά στοιχεία σύμφωνα και με τους κανόνες της μόδας: Χρηστικότητα και στυλ. Κι επειδή, λογικά, κανείς δεν ξέρει καλύτερα τη μόδα από τους στυλίστες, καλά θα κάνεις να δεις ποιες 5 σιλουέτες προτείνουν να έχεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές - και να κρατάς, φυσικά, όλη τη σεζόν.

5 τσάντες που χρειάζεσαι στις διακοπές σύμφωνα με τους στυλίστες

Tote


Η γνωμη του ειδικού: Χωράει όλα τα απαραίτητα, ειδικά εάν ταξιδέψεις στο εξωτερικό και θέλεις να έχεις μαζί σου τα βασικά στις βόλτες σου στην πόλη. Προτίμησε ένα σχέδιο με φερμουάρ για να μην κινδυνεύεις από τους... πορτοφολάδες. Φέτος επένδυσε σε μία σε ταμπά ή μαύρο χρώμα, ακόμα και σε μία ψάθινη με δερμάτινες λεπτομέρειες, που ταιριάζουν εύκολα με όλα τα summer looks.

Doctor bag


Η γνώμη του ειδικού: Είναι μια κλασική τσάντα γραφείου, σε μεσαίο μέγεθος και με "σκληρή" σιλουέτα, που βολεύει πολύ, γιατί μπορείς να την κρατήσεις στο χέρι αλλά και στον ώμο, χωρις να σε βαραίνει. Συνήθως έχει εξωτερικό φερμούρα, όπου μπορείς να βάλεις τα απαραίτητα, ενώ το βράδυ θα την κρατήσεις χωρις δυσκολία με όλα σου τα σύνολα. Εάν επιλέξεις μία σε ταμπά, ταιριάζει ιδανικά με τζιν και λινά outfits.

Hobo


H γνώμη του ειδικού: Από μαλακό δέρμα ή και ψάθινη και μεγάλη σε μέγεθος, με σχήμα χωρίς συγκεκριμένη δομή, σου επιτρέπει να τη γεμίσεις με όλα τα απαραίτητα: από το ipad και ένα μπουκαλάκι νερό μέχρι ένα βιβλίο και τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς. Φέτος οι "πλεκτές" δερμάτινες είναι must-have, καλύτερα σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Raffia


Η γνώμη του ειδικού: Είναι Νο1 καλοκαιρινή επιλογή, που δεν πρέπει να απουσιάζει από τα vacay looks σου. Η ιδέα εδώ είναι να κρατήσεις μια σε σχήμα μισοφέγγαρο, που χωράει τόσο... όσο τα απαραίτητα, ενώ συνδυάζεται το ίδιο καλά με το σορτσάκι σου το πρωί στην παραλία αλλά και το βράδυ με ένα λευκό slip dress.

Canvas bag


Η γνώμη του ειδικού: Μια τσάντα από χοντρό ύφασμα είναι βολική όχι μόνο για τη θάλασσα. Φέτος,μάλιστα, τα κορίτσια της μόδας τις κρατάνε στο repeat στην πόλη, ενώ χωράνε σχεδόν τα πάντα χωρίς δυσκολία. Κι αν σου ακούγεται πολύ casualwear επιλογή, στις διακοπές σου δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο από μια άνετη σιλουέτα που δεν θα σε δυσκολέψει.