Plus-Size: 5 βασικές τάσεις που τα "ζουμερά" κορίτσια της μόδας φοράνε το καλοκαίρι

Για να μην ξαναπείς ότι δεν ξέρεις τι να βάλεις που να ταιριάζει στο μέγεθός σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Βρισκόμαστε στην κορύφωση του καλοκαιριού αν και δεν είναι ακόμα Αύγουστος, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες είναι πλέον καθημερινή συνήθεια. Μαζί τους έρχονται ατελείωτες μέρες στη θάλασσα, διακοπές εντός και εκτός Ελλάδας και φυσικά διασκεδαστικές και μοντέρνες εμφανίσεις που καθορίζουν την εποχή.

Τα κορίτσια της μόδας είναι σε... δημιουργικό στυλιστικό πυρετό, ετοιμάζοντας από τη μία τις βαλίτσες τους για τις διακοπές και από την άλλη "χτίζοντας" άνετες και κομψές εμφανίσεις στις all-day εξόδους τους. Ωστόσο, ανάμεσά τους δεν βρίσκονται μόνο κοπέλες με αναλογίες μοντέλου, αλλά και γυναίκες plus size, με πιο ζουμερό κορμί, που συνήθως δυσκολεύονται περισσότερο για να βρουν τα τέλεια κομμάτια για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Με μότο την φράση "αγαπώ το σώμα μου και τον εαυτό μου όπως είναι" η ιδέα δεν είναι φυσικά να αποκλείσουμε τα juicy κορίτσια από διάφορες κατηγορίες ρούχων, αλλά να δείξουμε ποιες είναι αυτές οι 5 βασικές τάσεις που φοράνε κάθε καλοκαίρι τα "τσουπωτά" fashion girls.

Plus-Size: 5 βασικές τάσεις που τα "ζουμερά" κορίτσια της μόδας φοράνε το καλοκαίρι

Puffy crop top


Αν και... φήμες λένε πως τα πολύ ογκώδη κομμάτια δεν ταιριάζουν σε γυναίκες με κιλά παραπάνω, το αντίθετο συμβαίνει, αρκεί να ξέρεις τι και πώς θα το φορέσεις. Δεν μιλάω φυσικά για τεράστια T-shirts που προσθέτουν όγκο, αλλά για μπλουζάκια με λάστιχο, φουσκωτά μανίκια και crop γραμμή, αφήνοντας λίγο δέρμα να φανεί. Προτίμησε να δείξεις τους ώμους σου για ένα πιο elegant αποτέλεσμα και πόνταρε σε φωτεινά χρώματα που θα σε κάνουν πιο θελκτική.

Λευκό πουκάμισο


Είναι basic κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας ανεξάρτητα από τον σωματότυπο. Τα juici κορίτσια φοράνε το λευκό πουκάμισο και σαν "σακάκι" πάνω από παντελόνι και τοπ, δημιουργώντας μια ενημερωμένη καλοκαιρινή εμφάνιση. Μπορείς επίσης να το φορέσεις σκέτο μέσα από μια τζιν βερμούδα, εφαρμόζοντας το περίφημο half-tuck, που κολακεύει και μειώνει... πόντους.

Denim jumpsuit


Τα jumpsuits είναι ταυτόχρονα άνετα και σικάτα για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι δροσερά και βολεύουν για να αντιμετωπίσεις την πολλή ζέστη με στυλ. Τα "ζουμερά" κορίτσια προτιμούν ελαφριά υφάσματα και χαλαρές γραμμές, εστιάζοντας σε λεπτά τζιν και ριγέ λινά. Συνδύασέ τις ολόσωμες φόρμες με εντυπωσιακα αξεσουάρ, για μια μοντέρνα εικόνα.

Μποξεράκι


Δεν ξέρω εάν εσύ αποφεύγεις τα σορτσάκια το καλοκαίρι με το σκεπτικό ότι σε "παχαίνουν" ή τονίζουν τις αδυναμίες στο σώμα σου, αλλά οι juicy trendsetters, το αντίθετο ασπάζονται. Επίλεξε φέτος ένα φαρδύ βαμβακερό ή λινό μποξεράκι με λάστιχο στη μέση σε butter yellow χρώμα και φόρεσέ το στην πιο casual εκδοχή του το πρωί με sneakers και στην πιο κομψή το βράδυ με ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα!

Λινό φόρεμα


Αγαπημένο του καλοκαιριού και συνώνυμο της κομψότητας. Ένα λινό φόρεμα είναι must-have για τις διακοπές, οπότε κάνε τη σωστή επιλογή. Προτίμησε ένα μίντι κομμάτι με ζωνάκι στη μέση και πιο στενό στην περιοχή της κοιλιάς, που θα σε κολακεύει περισσότερο. Δοκίμασε το μυστικό των plus size κοριτσιών και φόρεσέ το με nude διάφανα ψηλοτάκουνα, για να φανεί η σιλουέτα σου ψηλόλιγνη.