Ξαφνικά τα fashion girls φοράνε μόνο αυτά τα 6 αξεσουάρ με κλειστά μάτια!

Θα αναβαθμίσουν αυτόματα το καλοκαιρινό σου στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αν δεν το γνωρίζεις, είναι βασικός κανόνας της μόδας: Τίποτα δεν ξεπερνά τα καλοκαιρινά αξεσουάρ! Κάνουν τα summer looks απείρως πιο διασκεδαστικά και ξεχωριστά. Μπορεί έξω να κάνει αφόρητη ζέστη, αλλά αν φορέσεις ένα χαριτωμένο ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα καπέλο, στην πραγματικότητα δεν θα σε πειράζει και τόσο η ζέστη. Αυτή είναι η δύναμή τους!

Αυτό το καλοκαίρι οι μεγαλύτερες τάσεις στα αξεσουάρ είναι ένας συνδυασμός παιχνιδιάρικου και κομψού στυλ, για να αναβαθμίσεις την εικόνα σου και να κάνεις δήλωση μόδας σε κάθε σου εμφάνιση. Μάλιστα, 6 αξεσουάρ βλέπουμε ξαφνικά να φοράνε τα fashion girls με κλειστά μάτια, που έχουν αγαπηθεί από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι και το Μιλάνο!

Ξαφνικά τα fashion girls φοράνε μόνο αυτά τα 6 αξεσουάρ με κλειστά μάτια!

Τσάντες νεσεσέρ


Ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τις viral Loro Piana Pouch Bags, οι τσάντες που θυμίζουν νεσεσέρ έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Είναι βολικές και στυλάτες και χωράνε αρκετά από τα απαραίτητα.

Shop the trend

τσάντα νεσεσέρ Dior

Με λογότυπο, Dior

Γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό


Οι μεταλλικοί σκελετοί πρωταγωνιστούν φέτος το καλοκαίρι. Τα γυαλιά Celine Metal Triomphe ήταν must πέρυσι και τώρα οι Prada, Khaite x Oliver Peoples και μια σειρά από άλλα brands πρωταγωνιστούν στις επιλογές των it girls.

Shop the trend

γυαλιά ηλίου μεταλλικά Missoni safilogroup.com

Μεταλλικά γυαλιά ηλίου, Missoni, safilogroup.com

Kοσμήματα με θαλασσινά μοτίβα


Τα κοσμήματα με θαλασσινά κοχύλια, κορδόνια ναυτικά, φύκια κ.λπ. είναι τα πιο... καλοκαιρινά αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις. Είναι ο τέλειος συνδυασμός με μαγιό ή λευκό λινό φόρεμα.

Shop the trend

κολιέ emmanuelaeleutheriadou.gr

Κολιέ, Εmmanuela Eleutheriadou

Μαντίλια


Τα φοράνε όλα τα κορίτσια της μόδας non stop με διάφορους τρόπους. Στο κεφάλι σαν μπαντάνα, στον λαιμό σαν κόσμημα αλλά και ως διακοσμητικό στην τσάντα τους. Highlight: Ένα μεγάλο μαντίλι φορεμένο σαν τοπ είναι η Νο1 πρόταση του φετινού καλοκαιριού.

Shop the trend

μαντίλι μπαντάνα mango

Μπαντάνα, €5,99, Mango

Μενταγιόν με κορδόνι


Είναι minimal και εντυπωσιακό ταυτόχρονα, ανάλογα με το charm που θα επιλέξεις να κρεμάσεις στο κορδόνι σου. Προτίμησε ένα θαλασσινό μοτίβο ή ακανόνιστο μέταλλο, ακόμα και μια μεγάλη καρδιά, για μια πιο "ανεβασμένη" εμφάνιση - οι επιλογές είναι άπειρες και μπορείς να τις υιοθετήσεις όλες!

Shop the trend

μενταγιόν με κορδόνι

Μενταγιόν-σταγόνα, €13,30, Life Likes

Ψάθινες Tote bags


Οι ψάθινες τσάντες είναι η πρόταση του φετινού καλοκαιριού, και ειδικότερα οι πολύ μεγάλες κρατιούνται από τις πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο.

Shop the trend

ψάθινη τσάντα bmbbags.gr

Μπεζ, €55, bmbbags.gr