Resort 2025: 10 τάσεις θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις βαλίτσα για τις διακοπές του φετινού καλοκαιριού

Θα είσαι και πάλι πολύ μπροστά στο στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Οι συλλογές Resort -γνωστές και ως Cruise- δημιουργήθηκαν με στόχο να προσφέρουν τέλεια σύνολα για τις διακοπές σε μια ελίτ ομάδα ταξιδιωτών που αναχωρούν για μακρινούς προορισμούς, ειδικά για τροπικούς. Και είναι, ακόμη και σήμερα, τα Νο1 must-have για να βάλεις και εσύ στην βαλίτσα των διακοπών σου, παίρνοντας ιδέες για τις τάσεις που πρωταγωνιστούν.

Επιπλέον, οι συλλογές Resort παρουσιάζονται συνήθως μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, άρα προβλέπουν ξεκάθαρα ποιες θα είναι οι τάσεις για το επόμενο καλοκαίρι. Έτσι φέτος, με το τέλος των επιδείξεων Resort 2025, δες 10 trends για να αντλήσεις έμπνευση ετοιμάζοντας τη βαλίτσα των διακοπών σου - και τα looks σου φυσικά στο street style.

Resort 2025: 10 τάσεις θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις βαλίτσα για τις διακοπές του φετινού καλοκαιριού

New boho


Λουλούδια, βολάν και φορέματα. Η νέα εκδοχή του boho φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα ενός μείγματος μεταξύ του μαξιμαλισμού της μόδας της δεκαετίας του '70 και του indie sleaze, που χαρακτήριζε τις αρχές του 2000 και πολύ μας αρέσει.

Λευκό oversized πουκάμισο


Eίναι, αναμφίβολα ένα από εκείνα τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου στη βαλίτσα των διακοπών, όποιος κι αν είναι ο προορισμός. Η εκδοχή που προτείνουν οι συλλογές Resort 2025 - αλλά και για το καλοκαίρι του 2024 - είναι ένα πολύ φαρδύ λευκό πουκάμισο, είτε προτιμάς να το φορέσεις μέσα από φούστα ή παντελόνι είτε να το αφήσεις έξω, με ένα τοπ από μέσα. Στις διακοπές, προτεραιότητα είναι πάντα η άνεση.

Animal


Πιστός σύμμαχος της περασμένης σεζόν, το animal print δεν θα μας εγκαταλείψει ούτε το επόμενο καλοκαίρι. Ρούχα ή αξεσουάρ με αυτά τα μοτίβα, θα κάνουν δήλωση μόδας στην εμφάνισή σου όποτε σου χρειαστεί.

Neutrals


Αποτελούν το σημείο εκκίνησης για όλα τα φετινά looks του καλοκαιριού. Τα ουδέτερα χρώματα είναι ιδανικά για να συνδυαστούν μεταξύ τους ή με πιο έντονα χρώματα ή με οποιοδήποτε σχέδιο. Όλοι αυτοί οι λόγοι κάνουν όλα αυτά τα κομμάτια απαραίτητα για κάθε είδους περίσταση, είτε είναι παντελόνια είτε μακριά φορέματα, σακάκια ή ακόμα και παπούτσια.

Κρόσσια


Τολμηρά και ικανά να βάλουν μια ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Τα ρούχα στολισμένα με κρόσσια είναι ιδανικά για όσες αγαπούν να διασκεδάζουν με τη μόδα ακόμα και στις διακοπές.

Sporty style


Σε ένα από τα πιο αθλητικά καλοκαίρια όλων των εποχών, μεταξύ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ολυμπιακών Αγώνων, τα σπορ ρούχα σίγουρα δεν μπορούν να λείπουν από τη βαλίτσα μας. Συνδύασε το sporty με το πιο κομψό στυλ, για ένα τέλειο look.

Κόκκινο φόρεμα


Ήταν ο πρωταγωνιστής πολλών συλλογών Resort 2025, σε μάξι, μίντι ή μίνι εκδοχές, με κοντά ή μακριά μανίκια. Το σημαντικό είναι να έχεις ένα κόκκινο φόρεμα στη βαλίτσα σου, καθώς είναι τέλειο για μια εντυπωσιακή εμφάνιση τα καλοκαιρινά βράδια στις διακοπές σου.

Ταρτάν


Συνήθως συνδέεται με την περίοδο των Χριστουγέννων και τις φανελένιες κουβέρτες, φέτος το ταρτάν εμφανίστηκε απροσδόκητα στις συλλογές Resort 2025, σε πανκ και τολμηρή εκδοχή σε μίνι φορέματα ή σούπερ κομψό σε πουκάμισα και φούστες. Θα καταπλήξεις τους πάντες!

Παστέλ


Mint, butter yellow, λιλά, baby blue και εκείνο το ροζ που μοιάζει με μαλλί της γριάς! Αυτά τα χρώματα είναι γνωστά στη μόδα ως παστέλ και αποπνέουν φρεσκάδα με την πρώτη ματιά. Ιδανικά για να φορεθούν, λοιπόν, το καλοκαίρι, αφού είναι συνώνυμα των θερμότερων (κυρίως) μηνών.

Tailored blazer


Για τα βράδια που η αύρα της θάλασσας είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο ή όταν η υγρασία σε διαπερνά, σκέψου να έχεις πάρει μαζί σου ένα tailored σακάκι. Θα σε ζεστάνει τόσο... όσο και θα αναδείξει το ενημερωμένο στυλ σου!