Πρότυπο κομψότητας: Οι Γαλλίδες φοράνε μόνο αυτό το ρομαντικό τοπ το καλοκαίρι

A la francaise style... αξεπέραστο και μοναδικό!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Φτάσαμε σε αυτή την εποχή του χρόνου που κάνει πολλή ζέστη για να φορέσεις οτιδήποτε άλλο εκτός από πολύ ελαφριά υφάσματα σε ανοιχτά χρώματα. Το λινό, η ποπλίνα και το μετάξι κυριαρχούν κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών σε όλα τα ρούχα που επιλέγουμε για τις all-day εμφανίσεις μας.

Οι Γαλλίδες, που αποτελούν πρότυπο κομψότητας, είναι γνωστές για τη minimal αισθητική τους, δημιουργώντας αβίαστα φινετσάτα looks χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έτσι τώρα το καλοκαίρι παραμένουν σταθερές σε ένα ρομαντικό τοπ που φοράνε στο repeat με διάφορους τρόπους.


Πρότυπο κομψότητας: Οι Γαλλίδες φοράνε μόνο αυτό το τοπ το καλοκαίρι

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να είσαι ταυτόχρονα δροσερή και στυλάτη τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού είναι να επιλέξεις υφάσματα που αναπνέουν και φωτεινά χρώματα στα summer outfits σου. Έτσι ένα όμορφο λευκό τοπ από λινό ή ποπλίνα είναι must-have όταν αναζητάς κάτι χαλαρό και κομψό για να φορέσεις.


Οι ρομαντικές λευκές μπλούζες είναι βασικό στοιχείο του καλοκαιριού, αλλά φέτος είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ - ειδικά σε μέρη όπως το Παρίσι, η Μαδρίτη και η Κοπεγχάγη. Μάλλιστα, οι Παριζιάνες φοράνε αυτό το τοπ τόσο στους δρόμους της πόλης όσο και στις παραλίες, συνδυάζοντάς το με φούστες, σορτς, παντελόνια κάπρι και τζιν.


Ποια σχέδια να προτιμήσεις

Η ιδέα είναι φυσικά να επιλέξεις ένα ύφασμα που θα σου χαρίσει δροσιά, οπότε μιλάμε για λινό ή ποπλίνα. Προτίμησε χαλαρή γραμμή και ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει δεσίματα στην πλάτη ή το ντεκολτέ, για μια πιο ενημερωμένη εικόνα.


Οι λεπτομέρειες από δαντέλα ή κιπούρ, τα βολάν και τα ballon είναι must-have, αφού θα βάλουν αυτήν τη ρομαντική και κοριτσίστικη πινελιά που χρειάζεσαι στο look σου. Απόφυγε τα πολύ στενά κομμάτια, γιατί θα σε δυσκολέψουν λόγω ζέστης, και φόρεσε ένα κομψό τοπ με μακριά μανίκια για μια βραδινή έξοδο με μάξι φούστα ή παντελόνι.