Τα fashion girls φοράνε blazer το καλοκαίρι με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο

Μια τάση που αγαπάς να... μισείς σίγουρα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Εντάξει, θα τα καταφέρουμε! Μπορεί τα blazers γενικότερα να είναι τα αγαπημένα μας πανωφόρια, που φοράμε ακόμα και το καλοκαίρι στις διακοπές, αλλά με ένα scroll στις ροές στο Instagram των πιο ενημερωμένων fashion girls βλέπω ότι φέτος τα... παραφοράνε!

Και μάλιστα κάνουν τον πιο απρόβλεπτο συνδυασμό με ένα κομμάτι που είμαι σίγουρη πως... αγαπάς να μισείς! Η αλήθεια είναι πως ένα σακάκι κάνει κάθε ντύσιμο να φαίνεται αμέσως πιο ακριβό και εκλεπτυσμένο, οπότε το βάζουμε ακόμα και στη βαλίτσα των διακοπών μας για να το φορέσουμε με μια διάφανη φούστα, με το σορτσάκι μας ακόμα και με τη βερμούδα μας.

Τα fashion girls φοράνε blazer το καλοκαίρι με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο

Το παντελόνι κάπρι είναι top choice του καλοκαιριού. Η αμφιλεγόμενη αυτή τάση επανήλθε στο προσκήνιο ακόμα πιο δυναμικά μέσα από τις συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2024 και γρήγορα έγινε ένα από τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας των πιο ενημερωμένων fashionistas. Ενώ είδαμε τους σχεδιαστές να συνδυάζουν τα κάπρι με διάφορα τοπ, τα μπλέιζερ είναι πρωταγωνιστές στις επιλογές τους.

Ένα μπλέιζερ είναι φινετσάτο πανωφόρι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που τα κορίτσια της μόδας από τη Νέα Υόρκη έως το Παρίσι το επιλέγουν συνδυασμένο με το trend-forward κάπρι τους. Κι αν σου φαίνεται απροσδόκητος συνδυασμός, πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις στυλάτα looks όλο το καλοκαίρι - και το φθινόπωρο!


Tip: Άφησε γυμνό το ντεκολτέ σου, κλείνοντας το κουμπί του blazer και φόρεσε χρυσαφί αλυσίδες στον λαιμό, για μια πιο αριστοκρατική εμφάνιση. Η μονοχρωμία θα δείξει τη σιλουέτα σου ψηλόλιγνη.


Tip: Ο ορισμός της φινέτσας και του quiet luxury style. Ένα ριγέ blazer θα αναδείξει το κάπρι παντελόνι εάν το συνδυάσεις με κομψά γοβάκια και ένα minimal T-shirt.


Tip: Ιδανική εμφάνιση για μια βραδινή έξοδο για ποτό ή για να πας στη δουλειά, που σημαίνει... day to night look! Προτίμησε μεσάτο σακάκι για μια πιο κομψή εικόνα.