Οι fashion experts αποκαλύπτουν τα 7 κομμάτια που χρειάζεσαι το καλοκαίρι - Και τίποτε άλλο!

Μην προβληματίζεσαι και άκου τους ειδικούς της μόδας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Σίγουρα οι τάσεις πάιζουν μεγάλο ρόλο στις επιλογές των fashion girls ανά τον κόσμο όταν επιλέγουν κάθε σεζόν τα κομμάτια που θα βάλουν στην ντουλάπα τους. Ωστόσο, πέρα από αυτό, υπάρχουν ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, χρώματα και σχέδια που είναι απαραίτητα σε μια στυλάτη γκαρνταρόμπα πέρα από τα εκάστοτε trends.

Οι fashion experts γνωρίζουν όλα τα μυστικά του στυλ και δεν είναι καθόλου τυχαίο που συμβουλεύουν διαρκώς να επιλέγουμε κομμάτια που ναι μεν είναι τάσεις, αλλά θα παραμείνουν κιόας εκεί έξω πάνω από μερικούς μήνες. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να επενδύσεις σε ένα trend και να το δεις σύντομα να εξαφανίζεται.

Οπότε άκουσέ τους προσεκτικά και δες τι ακριβώς προτείνουν οι fashion experts για το καλοκαίρι. 7 κομμάτια που χρειάζεσαι και τίποτε άλλο!

Οι fashion experts αποκαλύπτουν τα 7 κομμάτια που χρειάζεσαι το καλοκαίρι - Και τίποτε άλλο!

Full skirts


Αντίο προς το παρόν στις μίνι φούστες. Αυτήν τη σεζόν οι full skirts σε μίντι μήκος πρωταγωνιστούν. Είναι η τέλεια πρόσταση για το καλοκαίρι, καθώς είναι άνετες και δροσίζουν.

Ο fashion expert προτείνει: Απόκτησε μία σε λευκό χρώμα ή μια τζιν, που θα φοράς και το φθινόπωρο.

Γιλέκο


Από την άνοιξη ακόμα του 2023 είναι στο προσκήνιο. Μαζί τους θα δημιουργήσεις κομψά και φινετσάτα σύνολα με φούστες, παντελόνια και βερμούδες.

Ο fashion expert προτείνει: Είναι τόσο κολακευτικά και ευέλικτα που θα τα φοράς το ίδιο καλά και τις επόμενες σεζόν μέσα από κοστούμια.

Βutter yellow


Το ανοιχτό κίτρινο είναι η πιο φρέσκια χρωματική τάση της σεζόν που θα φοράς και το φθινόπωρο. Ταιριάζει εύκολα με όλες τις παλ αποχρώσεις αλλά και με τα κλασικά μαύρο και λευκό.

Ο fashion expert προτείνει: Ιδανικά απόκτησε ένα πλεκτό τοπ, που θα βάλεις με το τζιν σου το φθινόπωρο αλλά και με μια pencil ρετρό φούστα, που παραμένει στις tops τάσεις της νέας σεζόν. Αν πάλι προτιμάς αξεσουάρ, μια μεγάλη πλεκτη τσάντα είναι must-have.

Flip-flops


Μιλήσαμε για τις μπαλαρίνες, τα mesh shoes και τα mules, αλλά ένα ζευγάρι παπούτσια κυριαρχούν το καλοκαίρι. Οι σαγιονάρες είναι all-time classic καλοκαιρινό παπούτσι, που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Ο fashion expert προτείνει: Απόκτησε ένα ζευγάρι σε μαύρο ή λευκό χρώμα και απόφυγε τα εμπριμέ... χαβανέζικα, εκτός εάν θέλεις να φοράς τις σαγιονάρες σου μόνο στη θάλασσα.

Λινό παντελόνι


Δεδομένου ότι είναι πολλή η ζέστη για να φοράμε τζιν, ένα λινό pull-on παντελόνι θα σε βολέψει πολύ. Είναι ό,τι πιο άνετο μπορείς να βάλεις το καλοκαίρι.

Ο fashion expert προτείνει: Είναι ευκαιρία με τις εκπτώσεις να αποκτήσεις ένα λινό κοστούμι σε λευκό χρώμα, που θα φοράς και χώρια.

Mini bag


Μπορεί να σε βολεύουν οι μεγάλες τσάντες, αλλά φέτος τα μικρά τσαντάκια είναι must-have. Δεν χωράνε πολλά αλλά κάνουν δήλωση μόδας.

Ο fashion expert προτείνει: Σε στυλ μισοφέγγαρο ή "μπαουλάκι" είναι η πρόταση. Προτίμησε διαχρονικές αποχρώσεις που θα κρατάς για χρόνια.

Πλεκτό φόρεμα


Εδώ και χρόνια χαρίζει κομψότητα στις γυναίκες, ενώ φέτος ποντάρει στη διαφάνεια και για έξτρα θηλυκές εμφανίσεις.

Ο fashion expert προτείνει: Μπεζ ή λευκό είναι η πρόταση για το καλοκαίρι αλλά και τους μήνες του φθινοπώρου. Επένδυσε σε ένα καλό κομμάτι, για να τονίσεις εύκολα το quiet luxury style.