Από το κλασικό στο τολμηρό: 5 σχέδια τζιν που θα φοράμε και το φθινόπωρο

Τώρα στις εκπτώσεις απόκτησε τα πιο μοδάτα κομμάτια της νέας σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Αν προσέξεις κάποια από τις τάσεις στα τζιν παντελόνια θα δεις ότι μιλάμε για σχέδια από κλασικά μέχρι απρόσμενα. Το καλοκαίρι τα τζιν φαρδαίνουν, είναι πιο χαλαρά, δεν μιλάμε για σχέδια που... ανορθώνουν τους γλουτούς, αλλά για τζιν που βολεύουν στη ζέστη.

Μπορεί να μην τα φοράς και πολύ τις πιο θερμές μέρες, επιλέγοντας λινά ή σορτσάκια, αλλά σίγουρα θέλεις να ξέρεις τι "παίζει" στον πλανήτη των denim κομματιών, που από το φθινόπωρο θα φοράς στο repeat. Έτσι τώρα με τις εκπτώσεις είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις μια τζιν τάση, που άνετα θα τη φοράς και όλο το καλοκαίρι αλλά είναι σίγουρα must-have και για τη νέα σεζόν.

Τα στυλ τζιν κυμαίνονται από διαχρονικά έως και τολμηρά, με μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε χρώματα και σχέδια. Είτε είσαι, λοιπόν, τολμηρή trendsetter είτε πιστή στο κλασικό στυλ, δες στη συνέχεια 5 σχέδια τζιν που θα φοράς και το φθινόπωρο.

Από το κλασικό στο τολμηρό: 5 σχέδια τζιν που θα φοράμε και το φθινόπωρο

Λευκό


Τα λευκά τζιν είναι σχεδόν τόσο διαχρονικά όσο φαίνονται και φοριούνται περισσότερο από την άνοιξη και μετά μέχρι και το φθινόπωρο. Είναι πιο φαρδιά και χαλαρά και θα τα συνδυάσεις τώρα το καλοκαίρι με λευκά tank tops και από τη νέα σεζόν με ριγέ γαλάζια oversized πουκάμισα.

Με ρεβέρ


Η τάση έχει αρχίσει να εμφανίζεται παντού, από το πιο πρόσφατο street style μέχρι τις ροές των κοριτσιών της μόδας στο Instagram και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και το φθινόπωρο. Μια φρέσκια εμφάνιση στο denim, που μάλιστα μπορείς να δημιουργήσεις και η ίδια, γυρνώντας το ρεβέρ σε ένα denim παντελόνι που ήδη έχεις.

Βερμούδα


Μπορεί να μην είναι η πιο πρόσφατη τάση, αλλά σίγουρα οι βερμούδες αποδεικνύονται δημοφιλείς φέτος το καλοκαίρι. Με μήκος μέχρι το γόνατο συμβάλλουν στη δημιουργία ενός κομψού office look, αλλά και μιας πιο χαλαρής εμφάνισης με λινό πουκάμισο. Το φθινόπωρο θα τις ευχαριστηθείς πολύ, συνδυάζοντάς τες με tailored σακάκια και κλασικά T-shirts.

Κάπρι


Με μεγάλη άνοδο από την άνοιξη ακόμα, τα κάπρι παντελόνια τα φοράνε όλα τα κορίτσια της μόδας. Μάλιστα, το τζιν κάρι πλέον γίνεται μανία και φοριέται με διάφορους τρόπους, με απλά μπλουζάκια ή crop tops, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα το φορέσεις με στενά σακάκια και ντραπέ πουκάμισα.

Σαλοπέτα


Νοσταλγία από τα 90s και μια σιλουέτα που αγαπάς να μισείς. Η σαλοπέτα μπορεί κάποτε να θεωρούνταν ως μια "χοντροκομμένη" φόρμα και ξεπερασμένη, αλλά φέτος είναι ένα από τα πιο περιζήτητα σχέδια στα τζιν παντελόνια. Ειδικά το φθινόπωρο θα τις βλέπεις παντού!