Αυτά τα 6 κομμάτια βάζουν τα fashion girls στη βαλίτσα των διακοπών τους

Είναι τα απολύτως απαραίτητα του φετινού καλοκαιριού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Με το χέρι στην καρδιά, είμαι σίγουρη πως έχει πελαγώσει όταν σκέφτεσαι τι θα βάλεις φέτος στη βαλίτσα των διακοπών σου. Τόσες πολλές τάσεις, επιλογές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, προκειμένου να είσαι άνετη και κομψή αυτό το καλοκαίρι.

Η ιδέα πάντα στις διακοπές είναι να φορέσεις βολικά σύνολα, που θα σε κάνουν να νιώθεις ταυτόχρονα κομψή και άνετη. Άλλωστε η έννοια του καλοκαιριού δεν είναι άλλη από τη χαλάρωση, οπότε έτσι πρέπει να νιώθεις και μέσα στα looks σου, χαλαρή!

Δεν χρειάζεται φυσικά να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου σε καμία περίπτωση, οπότε χρειάζεται να πακετάρεις έξυπνα, επιλέγοντας κομμάτια που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Επειδή, λοιπόν, τα κορίτσια της μόδας στο Instagram ήδη... διακοπάρουν, φορώντας τα πιο to-the-point ρούχα, εμπνεύσου από τις πιο chic εμφανίσεις και διάλεξε 6 κομμάτια που είναι Νο1 στις προτάσεις τους για φέτος.

Αυτά τα 6 κομμάτια βάζουν τα fashion girls στη βαλίτσα των διακοπών τους

Λινό twin set


Όταν πρόκειται για διακοπές, το πρώτο βήμα είναι να βεβαιωθείς ότι η γκαρνταρόμπα σου θα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα λινό σύνολο. Θα φορέσεις και κάθε κομμάτι ξεχωριστά, οπότε ήδη έχεις δημιουργήσει 4 looks (και παραπάνω) που θα σε βολέψουν πολύ. Κατά προτίμηση σε λευκό ή μπεζ, αλλά και butter yellow χρώμα.

Λευκό φόρεμα


Το λευκό φόρεμα είναι must-have το καλοκαίρι, ειδικά φέτος ένα χαμηλόμεσο θα γίνει το αγαπημένο σου. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά κολακευτικό, αλλά και η χαμηλή μέση προσθέτει μια πιο μοντέρνα αίσθηση από το κλασικό sundress σου. Απλά κράτησε την αγαπημένη σου τσάντα και φόρεσε τα σανδάλια που προτιμάς, και έχεις ήδη δημιουργήσει μια σούπερ στυλάτη εμφάνιση.

Wired Μαγιό


Το μαγιό είναι φυσικά δική σου επιλογή, αλλά η ιδέα εδώ είναι να επιλέξεις ένα μπικίνι με μπανέλα, αφού θα βάλεις το τοπ και σαν bralette. Συνδύασέ το με μια μάξι φούστα και έχεις δημιουργήσει ένα σύνολο που θα φορέσεις και εκτός παραλίας. Πρόσθεσε ψάθινα αξεσουάρ και ρετρό γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη να δεχτείς τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Jumpsuit


To πιο βολικό ρούχο των διακοπών, αφού είσαι έτοιμη σε 10 λεπτά. Προτίμησε ένα σοκολατί χρώμα, μπορντό ή και χακι, για να αναδείξεις το μαύρισμά σου. Του ταιριάζουν ψάθινα αξεσουάρ και χρυσαφί κοσμήματα.

Denim σορτς


Δεν λείπει από τις καλοκαιρινές επιλογές σου σε all-day εμφανίσεις έτσι ή αλλιώς. Το τζιν σορτσάκι θα το βάλεις με ένα λινό πουκάμισο, για μια εύκολη λύση το απόγευμα, ενώ το πρωί μπορείς να δέσεις ένα μαντίλι στα μαλλιά, για μια μοδάτη πινελιά στο σύνολο.

Μάξι μαύρο φόρεμα


Αν υπάρχει ένα ρούχο που ορκιζόμαστε τα καλοκαίρια για τις βραδινές μας εμφανίσεις, αυτό δεν είναι άλλο από το μάξι μαύρο φόρεμα. Σε minimal γραμμή, είναι εύκολο στο στυλ, τόσο άνετο, ενώ το μακρύ μήκος του προσθέτει και λίγο... δράμα στην εμφάνιση.