Ξαφνικά αυτό το θηλυκό top πρωταγωνιστεί στο street style - Δεν είναι μόνο για τις μπαλαρίνες

Θα φρεσκάρει τα καλοκαιρινά σου looks και θα αναδείξει τοι σεξαπίλ σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το καλοκαίρι όσα μπλουζάκια και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά, οπότε η συλλογή μας πληθαίνει, για να έχουμε ευελιξία στους συνδυασμούς. Φέτος βλέπουμε στην κορυφή τα minimal tank tops, τα λινά πουκάμισα και τα πολυαγαπημένα bralette, να φοριούνται non stop στο street style, αλλά ανάμεσά τους κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του και ένα παλιό κλασικό γνώριμο.

Ένα μπλουζάκι που ταιριάζει εύκολα με όλα τα καλοκαιρινά σου bottoms και αυτόματα δημιουργεί μια σούπερ θηλυκή και κομψή σιλουέτα, αφού το σχέδιό του στηρίζεται στο περίφημο φόρεμα της Diane von Furstenberg, που όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα είναι στη μόδα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elif (@thatsaleaf)

Ξαφνικά αυτό το θηλυκό top πρωταγωνιστεί στο street style

Ένα wrap top είναι ανάμεσα στα αγαπημένα των fashionistas ανά τον κόσμο, αφού μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους. Παρόμοιο στο σχέδιο με το δημοφιλές και ευέλικτο wrap φόρεμα της Diane von Furstenberg, είναι αυτό που θα χρειαστείς τους επόμενους μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louise Roe (@louiseroe)

Η μία πλευρά του top τυλίγεται στην άλλη, γύρω από τη μέση, και στη συνέχεια δένεται στο πλάι για να σχηματίσει μια κολακευτική, άνετη σιλουέτα, που ταιριάζει ιδανικά από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στην έξοδό σου. Εάν λοιπόν αναζητάς ανανέωση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα λίγο πριν φύγεις για διακοπές, ένα wrap top είναι το ζητούμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elif (@thatsaleaf)

Παρόμοια λογική με τα περίφημα bralette, αλλά στην πιο κομψή εκδοχή τους, σκοπό έχουν να αναδείξουν την κομψή σου μέση. Να θυμάσαι ότι εάν δεν διαθέτεις κορμί μοντέλου, μπορείς να επιλέξεις ένα τύπου πουκάμισο, σε πιο loose δηλαδή γραμμή και να το φορέσεις πάνω από το τζιν σου δεμένο χαλαρά στη μέση ή στην πλάτη σου.

Styling tips

  • Απόφυγε τα στενά παντελόνια και ιδανικά επίλεξε ένα tailored κομμάτι, για μια σούπερ chic εμφάνιση.
  • Δώσε βάση στο ύφασμα και στο print, έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι ιδανική για σένα αλλά και τα μοτίβα να κολακεύουν τη σιλουέτα σου.
  • Εάν το wrap top έχει πολλά κορδόνια και περίεργα δεσίματα, απόφυγε τα πολλά κοσμήματα και άφησέ το να αναδειχτεί από μόνο του.
  • Η μαυρισμένη επιδερμίδα τώρα το καλοκαίρι ευνοεί την επιλογή ενός wrap top, αφού θα φανεί ακόμα πιο ωραίο το σοκολατένιο σου χρώμα.
  • Όχι όλο το σύνολο σέξι, γιατί θα είναι εντελώς κιτς το αποτέλεσμα.