Αυτά είναι τα παντελόνια που θα φορεθούν περισσότερο τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024/2025

Η Νο1 τάση που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αν και βρισκόμαστε στη μέση της καλοκαιρινής σεζόν, fashionistas γαρ και φανατικές, δεν μπορούμε παρά να αφήσουμε το μυαλό μας να αρχίσει να σκέφτεται τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα σαρώσουν τις τάσεις Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024-2025. Και όσον αφορά στα παντελόνια η τάση είναι ξεκάθαρη για το σχέδιο που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες.

Μπορεί να πέρασε από... σαράντα κύματα, μια φορέθηκε πολύ και μια μπήκε για λίγο στο περιθώριο, ωστόσο, η σιλουέτα αυτή που θα πρωταγωνιστήσει στα looks Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024-2025 είναι απλώς ακαταμάχητη και δείχνει να επιλέγεται σταθερά από τα κορίτσια της μόδας ανά τον κόσμο.


Αυτά είναι τα παντελόνια που θα φορεθούν περισσότερο τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024/2025

Μπορεί τώρα το καλοκαίρι τα παντελόνια να μπαίνουν για λίγο στο περιθώριο λόγω της ζέστης, αλλά από το φθινόπωρο επανακάμπτουν και γίνονται ξανά το πρώτο ρούχο που πιάνουμε στο χέρι μας όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα στυλάτο και ταυτόχρονα άνετο σύνολο.


Έτσι πρέπει να ξέρουμε ποια παντελόνια θα φορεθούν τη νέα σεζόν. Η δυνατή και σταθερή τάση λοιπόν δεν είναι άλλη από τα φαρδιά (πολύ φαρδιά) παντελόνια, που θα είναι παντού. Μάλιστα, εδώ και αρκετές σεζόν οι λεπτές σιλουέτες έχουν μείνει πίσω και τα φαρδιά κομμάτια είναι στην επικαιρότητα.


Ξεκίνησαν να είναι ελαφρώς φαρδιά στο πόδι, γρήγορα εξελίχθηκαν σε σιλουέτες με φαρδιά μπατζάκια και τώρα η τάση "εκρήγνυται" εντελώς και τα μακριά και πολύ φαρδιά (ή υπερμεγέθη) παντελόνια από τη μέση μέχρι τον αστράγαλο θεωρούνται οι πρωταγωνιστές της στιγμής.

Το καλύτερο; Διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις. τζιν, cargo, με πιέτες, tailored... και όλα προσφέρουν έναν αβίαστο αέρα κομψότητας και μια ασύγκριτη αίσθηση δροσιάς.


Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή ένα basic μπλουζάκι και sneakers για μια εύκολη και κομψή εμφάνιση ή να τα φορέσεις με ένα blazer και ψηλοτάκουνα, για ένα φινετσάτο look.