Αυτές είναι οι 6 τάσεις από τα 90s που θα βάλουμε το καλοκαίρι - Τις είχε προβλέψει η Carrie Bradshaw

20 χρόνια πριν η Sarah Jessic Parker τις φορούσε στο Sex and the City

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Bill Davila/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image
Photo by Bill Davila/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Η ζωή της όλη... μια ντουλάπα ρούχα! Η περίφημη Carrie Bradshaw (aka Sarah Jessica Parker) από το Sex and the City λάτρευε το shopping και η μόδα ήταν η αγαπημένη της ενασχόληση. Πίσω στα 90s, λοιπόν, κάνουμε ένα flash back στις εμφανίσεις της, με αφορμή και την τάση ρετρό, που επικρατεί φέτος στη μόδα, και τσεκάρουμε 6 τάσεις που τις είχε προβλέψει εκείνη και εμείς φοράμε το καλοκαίρι του 2024.

Κι αν εδώ σκεφτείς πως η μόδα κύκλους κάνει μέσα στις δεκαετίες, έχεις απόλυτο δίκιο, ωστόσο είναι μαγικό να το βλέπουμε μπροστά μας, μέσα από τα looks που η Sarah Jessica Parker φορούσε στον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά, που τώρα κι εμείς τα... αναπαράγουμε.

6 τάσεις από τα 90s που φοράμε το καλοκαίρι του 2024

Μια ντουλάπα με απίστευτα ρούχα και πρωτοποριακοί συνδυασμοί για την Carrie στο Sex and the City, που κι εμείς επιλέγουμε φέτος το καλοκαίρι. Ρούχα και αξεσουάρ που κάνουν δυναμική επιστροφή από το παρελθόν και... fashion statement στο παρόν!

Full skirt

Μια φούστα εμπνευσμένη από τις μπαλαρίνες ήταν βασικό στοιχείο στην ντουλάπα της Carrie. Είτε τη φορέσεις με ένα απλό τοπ είτε με κάτι εξίσου τολμηρό, το στυλ σου θα κάνει εντύπωση. Τα κορίτσια της μόδας τη φοράνε με κομψά γοβάκια.

Τότε η Carrie

carrie bradshaw
Photo by Tom Kingston/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Σήμερα


Κάπρι παντελόνι

Παίρνουν φέτος την εκδίκησή τους και ήδη κάνουν επέλαση στο street style αλλά και στα Instagram των πιο κομψών κοριτσιών της μόδας. Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα mules ή κλασικές γόβες, για να πλησιάσεις περισσότερο το... Carrie's style!

Τότε η Carrie

carrie bradshaw
Photo by Bill Davila/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Σήμερα


Statement ζώνη

Μια τολμηρή ζώνη κάνει δήλωση μόδας είτε τη φορέσεις με ένα minimal φόρεμα είτε με ένα εντυπωσιακό κομμάτι. Στην περίπτωση της Carrie, ο μαξιμαλισμός κερδίζει τις εντυπώσεις, οπότε δοκίμασε να τη βάλεις με statement κομμάτια, για να κάνεις τη διαφορά.

Τότε η Carrie

carrie bradshaw
Photo by James Devaney/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Σήμερα


Mix 'n' match prints

Εάν είσαι εξοικειωμένη με το στυλ της Carrie Bradshaw, ξέρεις καλά πρέπει πάντα να περιμένεις το απροσδόκητο, ειδικά όταν πρόκειται για prints. Η Patricia Field (ενδυματολόγος της σειράς τότε) είχε έναν τρόπο να βρίσκει κομμάτια αταίριαστα φαινομενικά μεταξύ τους και να τα συνδυάζει άριστα. Δοκίμασέ το κι εσύ με μοτίβα που σου μοιάζουν... παράταιρα και θα με θυμηθείς.

Τότε η Carrie

carrie bradshaw
Photo by Tom Kingston/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Σήμερα


The briefcase

Μια τσάντα επαγγελματική, που χωράει τα απαραίτητα της δουλειάς δεν ήταν άγνωστο αξεσουάρ στην Carrie. Ως εργαζόμενο κορίτσι την κρατούσε συχνά, αλλά φρόντιζε να μην είναι... βαρετή όσον αφορούσε στα prints της και φυσικά τη συνδύαζε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Τότε η Carrie

carrie bradshaw
Photo by James Devaney/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Σήμερα


Γιλέκο

Είναι από τα πιο minimal κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της Carrie, που φέτος το φοράς κι εσύ σίγουρα. Ένα κλασικό γιλέκο είναι απαραίτητο σε ένα office look, φορεμένο μόνο του, με σακάκι ή πάνω από ένα διαχρονικό πουκάμισο.

Τότε η Carrie

carrie bradshaw
Photo by Brian Ach/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Σήμερα