Αυτό το boho κόσμημα επιστρέφει το καλοκαίρι - Θα το λατρέψουν και τα minimal κορίτσια

Μια τάση από το παρελθόν κάνει δυναμικό comeback

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Υπάρχουν πολλές τάσεις από τη δεκαετία του 2000 που επιστρέφουν το 2024 και χαιρόμαστε πολύ γι' αυτό, είτε τις αγαπάμε είτε τις μισούμε! Από το περασμένο καλοκαίρι αλλά φέτος ακόμα περισσότερο, ένα boho κόσμημα μπαίνει στις επιλογές μας και γίνεται μανία!

Το ντεμπούτο της Chemena Kamali στον Οίκο Chloé έγινε ακριβώς με αυτό το boho κόσμημα να κρέμεται στον λαιμό των μοντέλων, δημιουργώντας αυτόματα μια boho-chic εικόνα.


Μάλιστα, θα το λατρέψουν όλα τα minimal κορίτσια, που θα το φορέσουν σε layering (που ξέρουν να κάνουν σωστά), απογειώνοντας το quiet luxury style.

Αυτό το boho κόσμημα επιστρέφει το καλοκαίρι

Ένα μενταγιόν περασμένο σε κορδόνι ή αλυσίδα και με ένα charm της επιλογής σου γίνεται το αγαπημένο του φετινού καλοκαιριού, που βλέπουμε να φοράνε όλα τα fashion girls στο Instagram.


Σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, επίλεξε ένα μενταγιόν από ανάμεικτα μέταλλα, γυαλί και πέτρες ή απλώς βασίσου σε ένα θαλασσινό στοιχείο, που είναι top για τα beachwear σου.


Μπορείς επίσης να ακολουθήσεις την πιο minimal διαδρομή στο styling, εμπνευσμένη από τον Givenchy, ο οποίος έδειξε στην πασαρέλα κολιέ με μεταλλικά μενταγιόν να στολίζουν τοπ με βαθιά V λαιμόκοψη.


Γιατί η αλήθεια είναι πως εάν θέλεις να αναδείξεις ένα απλό ντύσιμο, ένα μακρύ κολιέ είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση.

Top choice

μενταγιόν χρυσή καρδιά με κορδόνι

Μενταγιόν-καρδιά, €16, stan-stefan.gr

Style note: Η καρδιά είναι τοπ επιλογή φέτος στα κοσμήματα, οπότε μπορείς να συνδυάσεις τον boho χαρακτήρα της τάσης με μια ρομαντική πινελιά. Φόρεσέ το μακρύ στον λαιμό σου ή τύλιξέ το σαν τσόκερ και άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας στα all-day looks σου.