To must-have αξεσουάρ του καλοκαιριού που λατρεύουν τα minimal κορίτσια

Το βλέπουμε παντού στο street style και κλέβουμε ιδέες στους συνδυασμούς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αυτήν τη σεζόν, οι τάσεις άνοιξη-καλοκαίρι 2024 επικεντρώνονται στην ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας μέσα από το εφέ της έντονης μέσης. Αυτό το στυλ, που τονίζει και καθορίζει τη σιλουέτα, είναι ιδανικό για όσες αναζητούν μια κομψή και σοφιστικέ εμφάνιση.

Ένα αξεσουάρ μοιάζει να κυριεύει το street style, ιδανικό για τα κορίτσια που ασπάζονται το minimal style, δείχνοντας αυτόματα την εμφάνιση πιο φινετσάτη και κομψή. Μάλιστα, μπορεί να φορεθεί με όλα τα ρούχα, σε κάθε περίσταση και να γίνει αυτόματα το it-item στο δικό σου στυλ.

Το must-have αξεσουάρ που λατρεύουν τα minimal κορίτσια

Η περίφημη rope-belt ή αλλιώς η ζώνη-σχοινί (ή κορδόνι) παρουσιάζεται ως το "σταρ" αξεσουάρ του καλοκαιριού, ειδικά εάν αγαπάς το quiet luxury style. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ζώνες, η συγκεκριμένη προσθέτει μια πινελιά φρεσκάδας σε κάθε σύνολο, ενώ η ευελιξία της σου επιτρέπει να τη συνδυάσεις με πολλά ρούχα από την ντουλάπα σου.


Η υφή και ο σχεδιασμός της παρέχουν έναν φυσικό και χαλαρό αέρα σε κάθε look, κάνοντας ακόμη και τα πιο minimal outfits να φαίνονται φινετσάτα και μοντέρνα.

Φόρεσε τη ζώνη-σχοινί με φορέματα, μπλούζες, ακόμα και μακριά γιλέκα, για μια εκλεπτυσμένη εικόνα. Προσαρμόζοντάς την στη μέση, όχι μόνο θα αναδείξεις τη σιλουέτα σου, αλλά θα αλλάζεις εύκολα και ολόκληρο το στυλ σου.


Αυτό το ευέλικτο αξεσουάρ προσαρμόζεται τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, επιτρέποντάς σου να πειραματιστείς με διαφορετικούς συνδυασμούς και υφές.

Μια μινιμαλιστική ζώνη όπως αυτή είναι η απάντηση σε όσες προτιμούν τη διαχρονικότητα από τον... ξέφρενο ρυθμό των τάσεων και επιλέγουν ένα αξεσουάρ κλασικό, που μπορεί, ωστόσο, να δημιουργήσει... ολοκαίνουργια σύνολα ξανά και ξανά.

Top choice

rope belt Ralph Lauren

Μπλε, €199, Ralph Lauren

Tip: Συνδύασέ την με λευκά λινά σύνολα αλλά και με τη τζιν βερμούδα σου, ενώ με ένα μακρύ λινό γαλάζιο γιλέκο και ίδια παντελόνα, θα αποτελεέσεις τον ορισμό της κομψότητας. Κι αν προτιμάς φόρεμα, ένα γαλάζιο ριγέ shirt dress θα απογειωθεί αυτόματα.