Spoiler alert: Όλα τα κορίτσια συμφωνούν ότι αυτά τα 8 αξεσουάρ θα φοράνε το καλοκαίρι

Η δημοτικότητά τους αυξάνεται ραγδαία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Καμία γκαρνταρόμπα, όσο κομψή κι αν είναι, δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αξεσουάρ. Αυτές οι τελευταίες πινελιές προσθέτουν αυτό το "je ne sais quoi" σε ένα σύνολο. Με απλά λόγια, οι τσάντες, τα παπούτσια και τα κοσμήματα αλλά και όποιο άλλο fashion item συμπληρώνει ένα outfit έχουν μεταμορφωτική δύναμη και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο επ' αυτού.

Πολλές είναι οι τάσεις και οι προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι αλλά η απάντηση στο "τι θα φορεθεί περισσότερο" έρχεται μέσα από τα κορίτσια της μόδας, που μας δίνουν insta inspo για τις επιλογές τους. Έτσι με το καλοκαίρι να είναι και επισήμως εδώ, δες στη συνέχεια τα 8 αξεσουάρ που όλα τα κορίτσια συμφωνούν ότι θα φοράνε το καλοκαίρι.

8 αξεσουάρ που τα κορίτσια θα φοράνε το καλοκαίρι

Κοσμήματα εμπνευσμένα από τη θαλάσσια ζωή


Σκέψου αστερίες, κοχύλια, ψάρια και λοιπά της θαλάσσιας ζωής και φόρεσέ τα σε σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια στις διακοπές σου - και όχι μόνο. Αν είσαι "παιχνιδιάρα" με το στυλ σου, δοκίμασε πολύχρωμα κομμάτια που φέρνουν στο νου εξωτικό βυθό.

Λεπτή ζώνη


Είναι το top αξεσουάρ της χρονιάς αν θέλουμε να το χαρακτηρίσουμε. Η λεπτή ζώνη, μαύρη κατά προτίμηση με χρυσαφί αγκράφα φοριέται με παντελόνια αλλά και με pencil φούστες, δημιουργώντας σιλουέτα αλλά και έξτρα στυλ.

Vintage ρολόι


Το ρετρό ρολόι θα λειτουργήσει σαν κόσμημα στον καρπό σου. Με μπρασελέ ή δερμάτινο λουράκι και χρωματιστό καντράν, θα γίνει το αγαπημένο σου, αναβιώνοντας το κομψό στυλ των γυναικών του παρελθόντος.

Chunky δαχτυλίδια


Τα ογκώδη γεωμετρικά δαχτυλίδια είναι σοφιστικέ και χαρίζουν εκλεπτυσμένη αισθητική σε ένα σύνολο, ενώ ταιριάζουν τέλεια με το λευκό λινό.

Bag charms


Δεν ξέρω εάν τα υποτιμάς ή τα θεωρείς κιτς, αλλά δεν είναι τυχαίο που τα είδαμε σε διάσημες πασαρέλες. Τα διακοσμητικά σε τσάντες, από φουλάρια μέχρι μπρελόκ είναι ό,τι πιο φρέσκο μπορείς να παρουσιάσεις στην εμφανισή σου.

Δερμάτινες πλεκτές τσάντες


Το στυλ αυτής της τσάντας ξεπερνά τις τάσεις, καθώς είναι πρακτικό και πάντα στη μόδα. Προτίμησε μαύρο, καφέ σκούρο ή μπεζ και κάνε όλα σου τα outfits να δείχνουν αβίαστα κομψά.

80s κοσμήματα


Από βραχιόλια αλυσίδες και μεγάλα σκουλαρίκια με κλιπ μέχρι κολιέ δομημένα, τα κομμάτια που θυμίζουν τα 80s θα φορεθούν πολύ και το φθινόπωρο.

Strappy sandals


Είναι ένα από τα πιο κομψά σχέδια στα καλοκαιρινά πέδιλα. Είτε μιλάμε για thong sandals είτε για κομμάτια με πολλά λουράκια, δώσε βάση σε ένα ζευγάρι που είναι λεπτεπίλεπτο και κομψό, για να αναδείξεις και το look και τα πόδια σου.