Jewels report: Οι fashion experts αποκαλύπτουν τα 10 κοσμήματα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Επένδυσε σε chic κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Jewels report: Οι fashion experts αποκαλύπτουν τα 10 κοσμήματα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Τα κοσμήματα είναι αυτό το "αλατοπίπερο" που χρειάζεται ένα στυλάτο σύνολο για να είναι ολοκληρωμένο και μοδάτο. Πόσες φορές, αλήθεια δεν έχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη σου, φορώντας τα πιο stylish ρούχα και παπούτσια αλλά το look σου μοιάζει "άδειο"; Δεν υπάρχει λόγος πλέον να προβληματίζεσαι, αφού στο Visetti θα βρεις κοσμήματα που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου και θα τα φοράς για χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2024 οι fashion experts αποκαλύπτουν τα κοσμήματα που κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στον κόσμο της μόδας. Παρά τις συνεχείς αλλαγές και τις νέες τάσεις, παραμένουν πάντα ιδιαιτέρως δημοφιλή και οι fashionistas δύσκολα τα αποχωρίζονται. Στο Visetti θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή με κομμάτια που θα αποτελέσουν σταθερή αξία στην γκαρνταρόμπα σου, δημιουργώντας μαζί τους τα πιο to-the-point outfits, που θα κάνουν τη διαφορά.

Γιατί τα Visetti ποντάρουν όχι μόνο στις τρέχουσες τάσεις, αλλά και στη διαχρονικότητα, μέσα από κοσμήματα που μπορούν εύκολα να φορεθούν όλες τις εποχές, ενώ παράλληλα είναι τα πιο μοδάτα κομμάτια, για να κάνεις μαζί τους iconic συνδυασμούς, που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, εμπιστεύσου από τα Visetti, που υπόσχονται να σου χαρίσουν έξτρα δόσεις γοητείας και φινέτσας, μέσα από 10 κοσμήματα που πρέπει να βάλεις στη συλλογή σου.

3 λόγοι που τα κοσμήματα Visetti είναι must-have της σεζόν


Τα κοσμήματα Visetti φαίνονται από την πρώτη ματιά πως ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά μέσα από τη φιλοσοφία της διαχρονικής κομψότητας, έτσι όπως πρέπει δηλαδή κι εσύ να αντιμετωπίζεις τα κοσμήματα που αγοράζεις. Πέντε είναι, μάλιστα οι βασικοί λόγοι:

Διαχρονική κομψότητα

Τα κλασικά κοσμήματα χαρακτηρίζονται από την απλότητα και την κομψότητά τους. Τα σχέδιά τους διαθέτουν καθαρές γραμμές και ισορροπημένες αναλογίες, γεγονός που τα καθιστά διαχρονικά. Είτε πρόκειται για ένα φαρδύ χρυσό δαχτυλίδι είτε για ένα μενταγιόν-αλυσίδα, ακόμα και για ένα ζευγάρι κρίκους, τα κοσμήματα Visetti αποπνέουν πάντα αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας.


Εύκολοι συνδυασμοί

Τι αναζητάς από τα κοσμήματά σου; Να μπορείς εύκολα να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση και να τα συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα, ανεξάρτητα από το στυλ. Τα Visetti μπορούν να πετύχουν αυτό το challenge, καθώς είναι κομμάτια που πάνε σε όλες.

Επένδυση με διάρκεια


Με άριστης ποιότητας υλικά και προσεγμένο σχεδιασμό, τα κοσμήματα Visetti θα παραμείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο και θα στολίζουν τις εμφανίσεις σου κάθε σεζόν, δημιουργώντας ένα quiet luxury style, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. να θυμάσαι ότι προσδίδουν αβίαστα μια αίσθηση εκλεπτυσμένου στυλ σε κάθε εμφάνιση και γίνονται σύμβολα Τέχνης!

Μάλιστα πρωταγωνίστησαν και στο editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr.

κοσμήματα visetti.com

κοσμήματα visetti.com

10 κοσμήματα Visetti που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

βραχιόλι visetti.com

Μια ριβιέρα δεν πρέπει να απουσιάζει από τις επιλογές σου. Ο λόγος; Αυτόματα θα αναδείξει το elegant στυλ σου. Άφησέ την να κάνει μόνη της fashion statement στον καρπό σου.

σκουλαρίκια visetti.com

Το τιρκουάζ είναι το χρώμα του καλοκαιριού και αυτά τα σκουλαρίκια θα βάλουν χρώμα στα monochromatic looks σου. θα τα αναδείξεις με κομψά σινιόν στα μαλλιά σου.

βραχιόλι χρυσαφί visetti.com

Είναι ο ορισμός της έμφυτης κομψότητας, ειδικά φέτος που τα "συμπαγή" βραχιόλια κοσμούν τα χέρια των trendsetters στο street style.

κολιέ αλυσίδα visetti.com

Δεν χρειάζεσαι άλλα κολιέ στον λαιμό σου για να ολοκληρώσεις ένα μοδάτο σύνολο. Ιδανικά θα το συνδυάσεις με το λευκό σου πουκάμισο ή με το μαύρο στράπλες φόρεμά σου.

βραχιόλι χειροπέδα visetti.com

Ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων του χρυσού είναι must. προτίμησε ένα ιδιαίτερο βραχιόλι που ταυτόχρονα είναι και all-time classic επιλογή.

μενταγιόν visetti.com

Για τους λάτρεις του μινιμαλισμού, ένα διπλό μενταγιόν θα σε βοηθήσει να κάνεις layering με τον πιο εύκολο τρόπο!

διπλό δαχτυλίδι ασημί visetti.com

Μη φοβηθείς να τα φορέσεις πολλά μαζί, σε διαφορετικά δάχτυλα, αλλά μη φορτώσεις το look σου με επιπλέον κοσμήματα.

κρίκοι ασημί visetti.com

Οι κρίκοι δεν πρέπει να απουσιάζουν από τη συλλογή σου, αφού "στέκονται" επάξια σε κάθε look που θα δημιουργήσεις μέσα στη μέρα.

χρυσαδί δαχτυλίδι visetti.com

Ένα statement δαχτυλίδι αρκεί για να απογειώσεις τη minimal αισθητική σου, ειδικά εάν δεν είσαι φανατική των πολλών κοσμημάτων πάνω σου.

χρυσαφί φαρδιά σκουλαρίκια visetti.com

Τα chunky κοσμήματα δεν έλειψαν από τις φετινές συλλογές διάσημων Οίκων, οπότε ένα παρόμοιο ζευγάρι σκουλαρίκια είναι βασικό του καλοκαιριού.

Who is Who

H εταιρεία Visetti είναι αμιγώς ελληνική, που ιδρύθηκε το 2006 και κατασκευάζει κοσμήματα και ρολόγια τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες της σύγχρονης εποχής, που θέλουν η εμφάνισή τους να είναι ξεχωριστή. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανοξείδωτο ατσάλι, δέρμα, καουτσούκ, πέτρες ζιργκόν και φίλντισι, ενώ όλα τα προϊόντα της εταιρείας ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους και εξάγονται σε πολλές χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Aνακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή Visetti σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα. Περισσότερες πληροφορίες στο visetti.com

Info

visetti.com

Instagram: visetti_official

[email protected]