Όπως αποδεικνύεται δεν χρειάζομαι ένα εκατομμύριο μπικίνι - 6 στυλ που αγοράζω αυτό το καλοκαίρι

Προετοίμασε κι εσύ τις πιο μοδάτες βουτιές σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Όλες γνωρίζουμε ότι οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται. Κάποιες δυσκολεύονται να τα καταφέρουν και να μείνουν στο προσκήνιο αρκετό διάστημα και άλλες τα πάνε πολύ καλύτερα. Και ακόμα περισσότερες είναι απλώς φευγαλέες, που διαρκούν μόνο μία ή δύο σεζόν.

Τα μαγιό έχουν έναν τρόπο να μαζεύονται στην ντουλάπα, αφού η αγορά τους αποτελεί ένα διασκεδαστικό ταξίδι έμπνευσης και πάντα αναζητάμε την επόμενη... περιπέτειά μας. Ο βασικός λόγος που αγοράζουμε πολλά μαγιό είναι ότι νιώθουμε ότι ο κύκλος των τάσεων είναι λίγο πιο αργός σε αυτό το είδος.

Τα μαγιό που αγαπάμε μένουν μαζί μας για χρόνια και χρόνια, επομένως το βλέπουμε σαν επένδυση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το απόθεμά μας είναι επί του παρόντος αρκετά γεμάτο. Όμως φέτος δεν θα χρειαστούμε ένα εκατομμύριο μπικίνι αλλά μόνο 6 στυλ, που θα φοράμε στο repeat.

6 στυλ μπικίνι που αγοράζω αυτό το καλοκαίρι

Minimal


Αλυσίδες, φιόγκοι, κορδέλες, διακοσμητικά και ό,τι λογής "μπλιμπλίκια" μπορείς να φανταστείς σε ένα τόσο δα ύφασμα! Αυτά τα μαγιό είναι εκτός! Ο μινιμαλισμός έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, οπότε τα κλασικά στυλ και χρώματα είναι φέτος το ζητούμενο.

Πολυτελή prints


Υπήρξε μια εποχή όπου το κλασικό ολόσωμο έμοιαζε ακόμα καλύτερα με ένα τεράστιο λογότυπο οποιασδήποτε μάρκας να είναι γραμμένο στο στήθος. Πλέον οι αναγνωρίσιμες εκτυπώσεις.από διάσημα brands είναι must-have.

Lingerie style


Με έμπνευση από τα εσώρουχα,τα μπικίνι έχουν σούρες στο τοπ και σατέν υφές, ενώ δεν λείπουν τα μικρά βολάν και τα conquette. Θα φοράς το τοπ και σαν bralette, το πιο θηλυκό κομμάτι, με πουκάμισα και σορτσάκια.

Neutrals


Δεν είναι ότι τα φωτεινά και πολύχρωμα μπικίνι φεύγουν από το προσκήνιο, αλλά τα αυτά που έχουν ουδέτερους τόνους είναι φέτος στο προσκήνιο. Λευκό, μπεζ, μαύρο αλλά και μαγιό με μεταλλιζέ υφάσματα είναι Νο1 στις προτιμήσεις των fashionistas.

Τwo tones


To φόρεσε πριν από μερικές μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ένα δίχρωμο μπικίνι, με ένα βασικό χρώμα στο σώμα του μαγιό και διακοσμητικά ρέλια στην αντίθετη απόχρωση. Άσπρο και μαύρο, ας πούμε.

Animal prints


Τα άγρια ένστικτα της μόδας μεταφέρονται από τα ρούχα του χειμώνα στα μαγιό του καλοκαιριού. Είναι διαχρονικό print και φέτος θα καταλάβει όλες τις παραλίες.