5 top καλοκαιρινά trends για να ξεκινήσεις να φοράς από τώρα

Μην περιμένεις να μπει ο Ιούνιος

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Τι χρειάζεσαι λοιπόν για να μπεις σε πρώιμο καλοκαιρινό mood; Αρχικά ζεστό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες, που έπονται, και κατά δεύτερον μερικά κομμάτια που θα σε βάλουν σε καλοκαιρινή διάθεση χωρίς να κάνεις ιδιάιτερη προσπάθεια.

Η ιδέα εδώ είναι να τσεκάρεις ποια summer trends είναι πρώτα στην πεντάδα και να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα προς ένα τα items που... απουσιάζουν. Έτσι και θα φρεσκάρεις τα σύνολά σου και θα νιώσεις αυτή τη νησιώτικη αύρα να σε αγκαλιάζει. Κάνε μια δοκιμη, ανακαλύπτοντας μαζί μου τα 5 top καλοκαιρινά trends, για να μην σε περάσουν για αδαή στυλιστικά.

5 top καλοκαιρινά trends για να ξεκινήσεις να φοράς από τώρα

Ριγέ πόλο


Θα... φωνάξει φρεσκάδα στα σύνολά σου και θα θυμίσει αμέσως τα παιδικά σου χρόνια, τότε που παρακολουθούσες αγώνες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου με τους φίλους σου. Φόρεσέ το τώρα με μακρύ μανίκι και όταν ζεστάνει ο καιρός επέλεξε ένα κοντομάνικο.

Σατέν σακάκι


Εάν επιλέξεις ένα παρόμοιο κομμάτι θα λάβεις αυτόματα τη λάμψη που χρειάζεσαι στα καλοκαιρινά σου ντυσίματα. Φέτος, άλλωστε, οι γυαλιστερές λεπτομέρεις παίζουν σε όλα τα ρούχα μιας αξιοπρεπούς γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Strappy πέδιλα


Είναι ο ορισμός της κομψότητας και ταιριάζουν με όλα σου τα outfits. Προτίμησε ουδέτερους τόνους (μαύρο ή μπεζ), για να τα φοράς εύκολα, ενώ το τακούνι φρόντισε να είναι βολικό για σένα.

One shoulder top


Τα εντυπωσιακά μπλουζάκια είναι must-have του καλοκαιριού είτε μιλάμε για βολάν και λουλούδια απλικέ είτε για tops με ένα ώμο ή με cut-outs. Όπως και να το κάνουμε πάντως ο ένας ώμος είναι τάση, ενώ βάζει και μια θηλυκή πινελιά ακόμα και σε ένα casualwear look με τζιν παντελόνι.

Raffia bag


Η ψάθινη τσάντα δεν είναι μόνο για την παραλία. Ελπίζω να το έχεις εμπεδώσει αυτό. Προτίμησε μία με δερμάτινες λεπτομέρεις και μεσαία σε μέγεθος για να σε καλύπτει από το πρωί ως το βράδυ στις εμφανίσεις σου.