6 outfits που ανυπομονούμε να φορέσουμε στα πρώτα πάρτι του καλοκαιριού

Εμφανίσεις που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αν με προσκαλέσεις σε ένα πάρτι, οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες να απαντήσω "οπωσδήποτε". Βλέπεις, είμαι από εκείνες τις πραγματικά εξωστρεφείς γυναίκες που ενίοτε εμπίπτουν στην κατηγορία της διασκέδασης και των πάρτι.

Μου αρέσει να γνωρίζω νέους ανθρώπους και λατρεύω ένα υπέροχο κοκτέιλ. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μένα από το να έχω σημειώσει ένα πάρτι ή κάποιο επίσημο κάλεσμα στο ημερολόγιό μου και να περιμένω με ανυπομονησία, εκτός από το να σκέφτομαι τι θα φορέσω.

Η δημιουργία party looks είναι μια μορφή τέχνης, αφού σίγουρα πρέπει να λάβεις υπόψη σου πολλούς διαφορετικούς παράγοντες.

Τι είδους πάρτι είναι; Θα πας σε αρραβώνα, σε bachelor; Θα πας σε ένα δείπνο στο κέντρο της πόλης ή στα γενέθλια του φίλου σου; Είναι μήπως beach party (ε, ναι πλησιάζουν κι αυτά); Θα παραβρεθείς στον πρώτο γάμο της σεζόν; Όποια και αν είναι η περίσταση, το κλειδί είναι να σκεφτείς πάνω από όλα το είδος τους καλέσματος που έχεις στα χέρια σου και την ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια πρέπει να σκεφτείς να φορέσεις κάτι άνετο, που θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση, χωρίς, ωστόσο, να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου. Έτσι δεν έχεις παρά να δεις 6 outfits που αποτελούν πάντα σταθερή αξία για να φορέσουμε στα πρώτα πάρτι του καλοκαιριού, έτσι όπως σου δίνουν insta inspo τα κορίτσια του street style.

6 outfits για τα πρώτα πάρτι του καλοκαιριού

Minimal perfect


Ταιριάζει σε: Πρωινή βάφτιση και roof garden επαγγελματικό κάλεσμα.

Feminine up


Ταιριάζει σε: Βραδινή έξοδο για ποτό στην πόλη.

Like a queen


Tαιριάζει σε: Γάμο σε κτήμα δίπλα στην πισίνα.

Power white


Ταιριάζει σε: Μεσημεριναό γεύμα ή πρωινό branch αλλά και σε ένα ολοήμερο πάρτι.

Bold girly


Ταιριάζει σε: Μια εκδήλωση μετά τη δουλειά, για ένα πρώτο ραντεβού, για ένα πάρτι ή για δείπνο.

Romantic sexy


Ταιριάζει σε: Μια βραδινή έξοδο με φίλες, rooftop party ή fun κάλεσμα.