Zara: 10+1 μοδάτα κομμάτια που δείχνουν ακριβά και θα κάνουν τα looks σου να μοιάζουν πολυτελή

Σαν να έχεις ξοδέψει μια... μικρή περιουσία για το ντύσιμό σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@zara
instagram@zara

Η μόδα στα Zara είναι κάθε χρόνο και καλύτερη και απόλυτα στοχευμένη στις τρέχουσες τάσεις κάθε σεζόν. Κομμάτια που μοιάζουν βγαλμένα από κάποια πασαράλα διάσημου Οίκου μόδας ή ρούχα που θα μπορούσαν να έχουν προέλθει από μια limited edition συλλογή γνωστού fashion designer.

Αυτά τα "ακριβά" κομμάτια Zara μπορεί να αποδειχτούν πολύ χρήσιμα για να δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα μοιάζει πολυτελές, χωρίς, ωστόσο, να δώσεις... ολόκληρο τον μισθό σου σε επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Το φθινόπωρο τα Zara ανά τον κόσμο είναι ο "παράδεισος" των fashionistas, αφού ακριβώς αυτούς τους μήνες είναι που η πολυαγαπημένη και διάσημη ισπανική μάρκα ευδοκιμεί πραγματικά. Τα πολυτελή πλεκτά του brand, οι μοντέρνες σιλουέτες και οι δημιουργικές ιδέες στο styling την καθιστούν ένα από τα καλύτερα σημεία για να κάνεις shopping και φυσικά για να δημιουργήσεις την πιο ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για τους επόμενους χειμωνιάτικους μήνες.


Έτσι, λοιπόν, προς ικανοποίηση όχι μόνο των it-girls που αγαπούν τα Zara αλλά για εκείνες που επιπρόσθετα αναζητούν κομψά κομμάτια που μοιάζουν ακριβά και θα αναδείξουν το ντύσιμό τους στη στιγμή, χωρίς να έχουν δώσει μια μικρή περιουσία, σου βρήκα τα 11 πιο μοδάτα κομμάτια που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στα Zara, για να τα φορέσεις και να μοιάζεις σαν να έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα στο ντύσιμό σου.

11 Zara κομμάτια που δείχνουν ακριβά και θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Είναι γνωστό σε όλους πως στα Zara βρίσκεις όλες τις τρέχουσες τάσεις και μάλιστα ακόμα και αυτά τα κομμάτια που σου θυμίζουν πολύ... πασαρέλα, σε χρώματα, σχέδια και σιλουέτες, υφάσματα και μοτίβα, που όταν τα φορέσεις αυτόματα το στυλ σου θα αναβαθμιστεί και θα μοιάζεις σαν να έχεις κάνει ένα πέρασμα από διάσημο Οίκο Μόδας, διαλέγοντας όλα τα στοχευμένα trends.

Η ιδέα λοιπόν είναι να δημιουργήσεις looks που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα επώνυμα και κανείς φυσικά δεν θα καταλάβει ότι είναι πολύ πιο οικονομικά, αφού σε κομψότητα και στυλ δεν υστερούν ούτε στην παραμικρή λεπτομέρεια.

χακί καμπαρντίνα zara

Καμπαρντίνα, €69,95 - Θα την βρεις εδώ

καφέ τσάντα ώμου zara

Τσάντα, €25,95 - Θα την βρεις εδώ

πλεκτό καφέ γιλέκο zara

Πλεκτό γιλέκο, €25,95 - Θα το βρεις εδώ

χρωματιστό μαντίλι zara

Mαντίλι, €15,95 - Θα το βρεις εδώ

βελούδιαν mules zara

Βελούδινα mules, €29,95 - Θα τα βρεις εδώ

μακριά μαύρη πλισέ φούστα zara

Μίντι πλισσέ φούστα, €39,95 - Θα την βρεις εδώ

δερμάτινη μπορντό κάπα zara

Μπορντό δερμάτινη κάπα, €159 - Θα την βρεις εδώ

φόρεμα ροζ zara

Boho φόρεμα, €69,95 - Θα το βρεις εδώ

σατέν λευκό φαρδύ παντελόνι zara

Φαρδύ σατέν παντελόνι, €35,95 - Θα το βρεις εδώ

σουέτ μποτάκια καφέ zara

Σουέτ μποτάκια, €59,95 - Θα τα βρεις εδώ

ριγέ polo zara

Ριγέ πόλο, €25,95 - Θα το βρεις εδώ