Zara: 5 must-have τζάκετ με 29,95 ευρώ που είναι τέλεια για το φθινόπωρο

Θα τα φοράς και όλο τον χειμώνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@zara
instagram@zara

Με τόση πολλή ζέστη φέτος το καλοκαίρι δεν είναι καθόλου παράξενο που όλες οι fashionistas ανυπομονούμε για τις πιο δροσερές μέρες του φθινοπώρου. Παρόλο που δεν είμαστε ακόμα έτοιμες να παροπλίσουμε τα σανδάλια και τα λινά μας, κρυφοκοιτάζουμε όλες τις νέες τάσεις και ετοιμάζουμε τη shopping list μας.

Έφτασε η ώρα να "χτίσουμε" την γκαρνταρόμπα μας για τη μεταβατική περίοδο και με τις πιο ψυχρές και βροχερές μέρες να επιστρέφουν οσονούπω, είναι η τέλεια στιγμή για ένα νέο τζάκετ. Η έρευνα δείχνει ότι 5 κομμάτια θα είναι must-have για τους επόμενους μήνες και θα τα βρεις στο Zara μόλις με 29,95 ευρώ, για να τα φοράς και όλο τον επερχόμενο χειμώνα.

Zara: 5 must-have τζάκετ με 29,95 ευρώ που είναι τέλεια για το φθινόπωρο

Είτε υπάρχει ένα κενό στα τζάκετ σου είτε θέλεις να επενδύσεις σε ένα νέο στυλ φέτος, ρίξε μια ματιά σε 5 must-have κομμάτια που βρήκα στο Zara και ταιριάζουν εύκολα με όλα τα στυλ. Όποια κι αν είναι, λοιπόν, η προτίμησή σου, σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο σε ένα από τα παρακάτω τζάκετ, για να μετατρέψεις ένα φθινοπωρινό ντύσιμο σε σούπερ μοδάτο.


Style note: Φέτος θα δεις πολλά δερμάτινα, σακάκια και bombers, animal prints, γούνινα τζάκετ αλλά και πολλά cropped σχέδια, που νομίζω θα είναι η Νο1 τάση της νέας σεζόν. Ο λόγος; Είναι βολικά, ευκολοφόρετα και ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, ενώ εάν θέλεις να δείξεις λίγο πιο κομψή, είναι η τέλεια επιλογή.


Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν είναι το κλασικό μαύρο, το πολυτελές μπορντό αλλά και όλα τα ουδέτερα, ανάμεσά τους και μερικές φωτεινές αποχρώσεις, όπως το κόκκινο, ενώ το καφέ σοκολατί δείχνει ήδη τη δυναμική του σε ρούχα και αξεσουάρ.

μπουφάν λεοπάρ zara

Καπιτονέ, animal print - Θα το βρεις εδώ

γκρι μπουφάν zara

Pilot jacket - Θα το βρεις εδώ

κοντό μπουφάν με φερμουάρ zara

Crop με φερμουάρ - Θα το βρεις εδώ

αθλητικό μπουφάν zara

Αθλητικό - Θα το βρεις εδώ

μπουφάν με κέντημα χακί zara

Crop με κέντημα - Θα το βρεις εδώ