Zara: Το μπουφάν που θα φοράνε όλες φέτος τον χειμώνα

Κοστίζει 39,95 ευρώ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Ο χειμώνας πλησιάζει, και οι fashionistas σε όλο τον κόσμο βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση των νέων τάσεων που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Ανάμεσα στα κομμάτια που έχουν ήδη ξεχωρίσει, υπάρχει ένα μπουφάν από τη συλλογή της Zara που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και υπόσχεται να γίνει το απόλυτο must-have. Πρόκειται για ένα καπιτονέ μπουφάν με animal print σχέδιο, το οποίο διατίθεται στην προσιτή τιμή των 39,95 ευρώ.

Το συγκεκριμένο μπουφάν συνδυάζει δύο από τις πιο hot τάσεις της μόδας: το καπιτονέ ύφασμα και το animal print. Το καπιτονέ είναι ένα υλικό που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, καθώς προσφέρει όχι μόνο στυλ, αλλά άνεση και ζεστασιά. Είναι ιδανικό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος σε σταθερά επίπεδα. Το animal print, από την άλλη πλευρά, είναι ένα σχέδιο που αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ενώ μπορεί να δώσει ένα τολμηρό twist σε κάθε εμφάνιση.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μπουφάν της εταιρίας Zara να ξεχωρίζει είναι η ισορροπία ανάμεσα στην πρακτικότητα και την αισθητική

Zara μπουφάν

Βρες το εδώ.

Το μπουφάν αυτό είναι τόσο λειτουργικό όσο και κομψό, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις αλλά και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Μπορεί να φορεθεί εύκολα πάνω από τζιν (δες εδώ ένα τέλειο που σου βρήκαμε, επίσης animal print από τα Zara) ή ένα απλό μαύρο παντελόνι για μια casual εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει απόλυτα με ένα μίνιμαλ φόρεμα για πιο κομψές βραδινές εξόδους.

Η τιμή του, στα 39,95 ευρώ, το καθιστά προσιτό για κάθε γυναίκα που θέλει να προσθέσει στη ντουλάπα της ένα στυλάτο κομμάτι χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία. Η σχέση ποιότητας-τιμής που προσφέρει το συγκεκριμένο μπουφάν είναι εξαιρετική, καθώς συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας με υλικά υψηλής ποιότητας.

Με το χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών, είναι σίγουρο ότι αυτό το μπουφάν θα γίνει ανάρπαστο. Αν δεν θέλετε να μείνετε πίσω στις τάσεις της μόδας, καλύτερα να το αποκτήσετε γρήγορα, πριν εξαντληθεί. Άλλωστε, ένα τόσο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα προσιτό κομμάτι δεν είναι να το χάσει κανείς.

Η Zara, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για fashion lovers παγκοσμίως!

TAGS