Εάν επενδύσεις σε μια επώνυμη τσάντα, διάλεξε ένα από αυτά τα brands - Aξίζουν τα λεφτά τους!

To τέλειο κομμάτι που θα κρατάς χρόνια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το τέλειο ντύσιμο χρειάζεται την τέλεια τσάντα! Αυτή είναι μια σημαντική φιλοσοφία στον κόσμο της μόδας. Υπάρχει μια σειρά από σταθερές επιλογές σε τσάντες εκεί έξω, που επενδύουν οι trendsetters ανά τον κόσμο. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούν διάσημα κομμάτια αγαπημένων brands, που μπορείς να επενδύσεις.

Το βασικό τους πλεονέκτημα; Η μακροζωία, που ισοσταθμίζεται με το κόστος. Μια επώνυμη τσάντα θα την κρατάς για χρόνια, ταιριάζει εύκολα με όλα τα στυλ, αναβαθμίζει και την πιο απλή εμφάνιση και αποτελεί βασική αξία μέσα στον χρόνο στο χρηματιστήριο της μόδας. Συνοψίζοντας, δες τα σχέδια που αξίζουν... τα λεφτά τους!

Εάν επενδύσεις σε μια επώνυμη τσάντα, διάλεξε ένα από αυτά τα brands - Aξίζουν τα λεφτά τους!


Ferragamo

Κλασική και χρηστική, αυτή η δερμάτινη τσάντα ώμου θα σε βολέψει στα casualwear looks σου αλλά και στις εμφανίσεις σου στο γραφείο. Θα την κρατάς χειμώνα-καλοκαίρι με την ίδια ευκολία και θα αναδείξει την "ήσυχη πολυτέλεια" στο στυλ σου.

ταμπά τσάντα ferragamo kalogirou

Καφέ δερμάτινη top handle, kalogirou.com

Etro

Μια μαύρη δερμάτινη τσάντα θα την κρατάς για χρόνια. Επένδυσε σε μια σιλουέτα που μπορείς να συνδυάσεις το ίδιο καλά το πρωί αλλά και στις βραδινές σου εμφανίσεις. Το βολικό της σχέδιο αλλά και τα διακριτικά χρυσαφί διακοσμητικά την κάνουν αυτόματα... αντικείμενο του πόθου!

μαύρη τσάντα etro

Μαύρη δερμάτινη, kalogirou.com

Miu Miu


Την κρατάνε όλα τα κορίτσια της μόδας στα πιο ενημερωμένα προφίλ στο Instagram. Το μικρό της μέγεθος δεν σε περιορίζει, αφού έχει χωρητικότητα για τα απαραίτητα, ενώ σε ένα βολικό neutral χρώμα θα την απολαμβάνεις όλες τις εποχές του χρόνου.

τσάντα miu miu

Μπεζ καπιτονέ, mytheresa.com

Valentino

Μια σπορ crossbody bag είναι απαραίτητη, ειδικά εάν είσαι minimal κορίτσι. Νεανική και εύκολη στην χρήση της - και στυλιστικά- θα την κρατήσεις με όλα σου τα denim looks, ενώ ταιριάζει ιδανικά με τα καλοκαιρινά λινά. Επιπλέον, μια παρόμοια σιλουέτα θα σου αφήσει ελευθερία κινήσεων στην καθημερινότητά σου.

καφέ τσάντα ταχυδρόμου valentino

Ταμπά με λογότυπο, tsakirismallas.gr

Ted Baker

Ένα clutch είναι ιδανικό για τις βραδινές σου εμφανίσεις, οπότε επένδυσε σε ένα καπιτονέ και μάλιστα στο πιο αριστοκρατικό χρώμα, που θα βλέπεις παντού από το φθινόπωρο. Το μπορντό θα πρωταγωνιστήσει στα πιο μοδάτα looks της νέας σεζόν και φυσικά μια τέτοια τσάντα θα την κρατήσεις με τα πάντα!

clutch μπορντό ted baker

Μπορντό clutch, haralas.gr



Prada

Είναι αυτό το τσαντάκι που θα κάνει fashion statement! Θα σπάσει τη μονοχρωμία στα looks σου και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Προτίμησε σίγουρα εάν φωτεινό χρώμα (και πράσινο ή κόκκινο) και άφησέ την να λειτουργήσει σαν κόσμημα!

κιτρινι τσάντα prada

Κίτρινη mini bag, yoox.com