Zara: 5 ολόσωμα μαγιό για "καυτές" 40άρες - Κολακεύουν τη σιλουέτα και αναδεικνύουν το σεξαπίλ

Θα σε ζηλέψουν όλες οι 20άρες στην παραλία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ανεξάρτητα από την ηλικία της μια γυναίκα δικαιούται να φορέσει ό,τι μαγιό θέλει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το στυλ -το ξέρουμε όλες πολύ καλά- δεν έχει ηλικία και χρόνια δεν μετρά! Αυτό που έχει σημασία είναι κάθε γυναίκα στα χρόνια της να νιώθει άνετα και κομψά μέσα στις στυλιστικές επιλογές της.

Σίγουρα έχεις δει γυναίκες πάνω από 40 στο Instagram πόσο κομψές και στυλάτες εμφανίζονται στο street style, ενώ με τα μαγιό κερδίζουν σίγουρα τις εντυπώσεις χωρίς να είναι κιτς ή αντιαισθητικό το αποτέλεσμα! Και το πετυχαίνουν αυτό χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο στυλ, απλώς επιλέγοντας τα σωστά μαγιό που κολακεύουν τη σιλουέτα τους και αναδεικνύουν το σεξαπίλ τους.

Φέτος, λοιπόν, που τα ολόσωμα είναι από τα must-have των διακοπών, θα βρεις στο Zara 5 σχέδια για "καυτές" 40άρες... που βάζουν κάτω πολλές 20άρες. Ο λόγος; Κολακεύουν τη σιλουέτα και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με τον πιο κομψό και στυλάτο τρόπο.


Zara: 5 ολόσωμα μαγιό για "καυτές" 40άρες - Κολακεύουν τη σιλουέτα και αναδεικνύουν το σεξαπίλ

Τα τελευταία χρόνια, τα ολόσωμα μαγιό έχουν γίνει must στις επιλογές των fashionistas, φτάνοντας να συναγωνίζονται επάξια τα κλασικά μπικίνι. Αν και παλαιότερα, τη δεκαετία του 1990 αλλά και 2000, τα επέλεγαν συνήθως όσες ασχολούνταν με τα σπορ, πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες τα προτιμούν, ανεξαρτήτως ηλικίας και στυλ.

Μάλιστα, φέτος έχουν την τιμητική τους, κυρίως σε minimal σχέδια και θηλυκά κοψίματα, αναδεικνύοντας την "ήσυχη πολυτέλεια" και στην παραλία. Έτσι δες κι εσύ στο Zara 5 ολόσωμα μαγιό για "καυτές" 40άρες, που θέλουν να τονίσουν το ίδιο καλά την κομψότητά τους αλλά και το σεξαπίλ τους.

μαύρο ολόσωμο με V zara

Μαύρο halter, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με ένα εμπριμέ καφτάνι και σαγιονάρες.

μαύρο ολόσωμο με ζώνη zara

Μαύρο με χρυσό, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με μάξι λευκή φούστα - ιδανική εμφάνιση και για το βράδυ!

animal print ολόσωμο zara

Αnimal print, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με λινή μαύρη βερμούδα και πλατφόρμες.

μαύρο ολόσωμο με χρυσή λεπτομέρεια zara

Μαύρο στράπλες με μεταλλική λεπτομέρεια, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με εμπριμέ παντελόνα και σανδάλια.

φούξια ολόσωμο zara

Aνάγλυφο φούξια, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με κάπρι παντελόνι και mules.