Slip dress: Στο Zara θα βρεις τα 6 must-have του καλοκαιριού κάτω από 20 ευρώ

Είναι το φόρεμα που θα πρωταγωνιστεί όλο το καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash+
Unsplash+

Τίποτα δεν σηματοδοτεί καλύτερα τη μετάβαση από την άνοιξη στο καλοκαίρι από ένα φόρεμα, σε όποιο στυλ κι αν ανήκει, καθώς είναι πλήρως ταυτισμένο με τους θερμότερους μήνες του χρόνου.

Ωστόσο, πάντα μας αρέσει να είμαστε ενημερωμένες με τις τρέχουσες τάσεις της κάθε σεζόν, οπότε θα σου μιλήσω σήμερα για το μοδάτο slip dress ή αλλιώς ένα φόρεμα που θυμίζει... νυχτικό!

Πρόκειται για μια τάση που καλά κρατεί εδώ και αρκετές σεζόν, ένα φόρεμα που το φοράμε στο repeat και τον χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι έχει την τιμητική του στις επιλογές μας.


Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δεις αυτά τα 6 must-have slip φορέματα που σου προτείνω από το Zara, κάτω από 20 ευρώ, για να είναι αυτό το καλοκαίρι η γκαρνταρόμπα σου φρέσκια και συναρπαστική - χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτείς!

6 slip dresses από το Zara κάτω από 20 ευρώ

Δεν ζεις χωρίς φόρεμα – το ξέρω καλά! Είναι το πρώτο ρούχο που σκέφτεσαι όταν θέλεις να βγεις ραντεβού, να πας το βράδυ για ποτό ή φαγητό, όταν έχεις στο μυαλό σου μια θηλυκή εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ενώ όταν πρόκειται για καλοκαιρινές διακοπές, όσα και να βάλεις στη βαλίτσα σου ποτέ δεν είναι αρκετά.


Η αλήθεια είναι πως όλο τον χρόνο είναι το πιο αγαπημένο ρούχο όλων των γυναικών ανά τον κόσμο -και πρώτο σε πωλήσεις- αλλά μόλις έρθει η ώρα να πας ταξιδάκι δύσκολα το αποχωρίζεσαι στα all-day looks σου. Φέτος, λοιπόν, μην προσπεράσεις ένα από τα 6 Zara slip dresses, κάτω από 20 ευρώ, που είναι ευέλικτο και ευκολοσυνδύαστο, αφού μπορείς να το φορέσεις το ίδιο καλά το πρωί με φλατ και το βράδυ με ψηλοτάκουνα.

Highlight: Προτίμησε σατέν ύφασμα, που αγκαλιάζει τη σιλουέτα και δείχνει αυτόματα το look πολυτελές, και χρώματα στην κλασική παλέτα μαύρο-λευκό αλλά και κόκκινο, για να είσαι απόλυτα ενημερωμένη σε κάθε σου εμφάνιση.

κόκκινο slip dress  zara

Κόκκινο, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

slip dress  zara

Με σούρες, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

σατέν φόρεμα  zara

Off-white, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

black slip dress  zara

Μαύρο, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

εμπριμέ φόρεμα zara

Εμπριμέ, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

λευκό  φόρεμα zara

Με λεπτές τιράντες, €17,99 - Θα το βρεις εδώ