Zara: Σου βρήκα το πιο οικονομικό look για να πας σε γάμο - Φόρεμα & παπούτσια κοστίζουν μόνο 30 ευρώ

Σε λίγο θα είναι sold-out και τα δύο κομμάτια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι αυτή η εποχή που τα καλέσματα σε γάμους δίνουν και παίρνουν αλλά και η σεζόν του φορέματος, όπως λέγεται από τους ειδικούς της μόδας - και όχι μόνο. Οπότε τι χρειάζεται μια fashionista για να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της; Σύνολα που είναι στυλάτα και εντυπωσιακά, ανάλογα με το στυλ σου, για να κερδίσεις τον θαυμασμό με το look σου.

Και φυσικά δεν ζεις χωρίς φόρεμα – το ξέρω καλά! Είναι το πρώτο ρούχο που σκέφτεσαι όταν πιάνεις την πρόσκληση του γάμου στα χέρια σου και έχεις στο μυαλό σου μια θηλυκή εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Τι αναζητάς, λοιπόν;

Ένα στυλάτο κομμάτι, που είναι μέσα στις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι και ένα ζευγάρι παπούτσια που ταιριάζουν ιδανικά μαζί του.


Και φυσικά να μην ξοδέψεις μια περιουσία αλλά και να συνεχίσεις να φοράς το φόρεμα και τα παπούτσια και όλη τη σεζόν μετά τον γάμο. Σωστά σκέφτεσαι. Οπότε δες στη συνέχεια το τέλειο φόρεμα για γάμο και τα πιο στυλάτα παπούτσια από το Zara στη φοβερή τιμή των 30 ευρώ και τα δύο!

Το πιο οικονομικό look για γάμο από το Zara κοστίζει μόνο 30 ευρώ

Μόλις δύο εβδομάδες πριν τον επίσημο ερχομό του καλοκαιριού και οι περισσότερες βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός ξεχωριστού look, που θα μας κάνει να λάμψουμε ως καλεσμένες στους γάμους της σεζόν, που ως γνωστόν αυτή την περίοδο του χρόνου έχουν την τιμητική τους.

Εγώ ανακάλυψα για σένα ένα στυλάτο φόρεμα στο Zara, που θα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα, για μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει. Ένα μάξι κόκκινο ντραπέ φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι είναι ο ορισμός της φινέτσας, ενώ το σχέδιό του θα απογειώσει τη θηλυκότητά σου.

Μάλιστα είναι το χρώμα της σεζόν και το καλοκαίρι ιδανικό για να αναδείξεις και το μαύρισμά σου! Η Elsa Hosk προτιμά τον τόνο αυτό σε ένα στράπλες κομμάτι χωρίς δεύτερη σκέψη.


Εσύ κάνε focus στο φόρεμα του Zara και

κόκκινο φόρεμα zara

Φόρεμα, €12,99 - Θα το βρεις εδώ

συνδύασέ το με λεπτεπίλεπτα nude πέδιλα με ψηλό τακούνι και άφησε την εμφάνισή σου να εντυπωσιάσει τα πλήθη!

πέδιλα μπεζ zara

Πέδιλα, €17,99 - Θα τα βρεις εδώ