Νυφικά γοβάκια: Υπέροχα & παραμυθένια για την ωραιότερη μέρα της ζωής σου

Γιατί θα γράψεις τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων σου στα καλύτερα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
shutterstock
shutterstock

Την παράσταση σε κάθε γάμο κλέβει συνήθως η νύφη και κυρίως το νυφικό της, που είναι αυτό που προσέχουν οι περισσότεροι και περιμένουν πώς και πώς να το θαυμάσουν. Ωστόσο, και ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια δεν περνά απαρατήρητο, ειδικά φέτος που τα μήκη στα φορέματα έχουν κοντύνει.

Οπότε τι καλύτερο από το να διαλέξεις ένα νυφικό γοβάκι που θα κάνει δήλωση μόδας και παράλληλα θα σου δώσει την ευκαιρία να γράψεις τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων σου σε ένα μοδάτο, chic και εντυπωσιακό ζευγάρι την ωραιότερη μέρα της ζωής σου!

Γιατί γράφουμε τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων μας στα νυφικά γοβάκια

Ένα έθιμο κατεξοχήν ελληνικό που κρατάει χρόνια και τόσο οι νύφη όσο και οι ανύπαντρες φίλες της το περιμένουν πώς και πώς. Κατά τη διάρκεια που η νύφη ετοιμάζεται και πριν ακόμα φορέσει τα νυφικά της γοβάκια, γράφει στην καθαρή τους σόλα τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της με τη σειρά που εκείνη επιθυμεί - μπορεί να συμμετέχουν και τα κορίτσια σε αυτή την επιλογή, διαλέγοντας εκείνες το σημείο ακριβώς που θα γραφτεί το όνομά τους.

γοβάκια καλογήρου

Η ιδέα είναι ότι μετά που θα τα φορέσει και καθόλη τη διάρκεια του Μυστηρίου και μετά της δεξίωσης, όποια σβηστούν, αντίστοιχα και οι κοπέλες θα παντρευτούν σύντομα. Η αγωνία κορυφώνεται μέχρι την επομένη του γάμου, όταν η νύφη φροντίζει να ενημερώσει τα κορίτσια σχετικά με αυτό.

Bonus tip: Για να μην ξεχάσεις κάποιο όνομα, φρόντισε από την προηγούμενη να έχεις κάνει μια λίστα με τις... ανύπαντρες. Έτσι καμία δεν θα δυσαρεστηθεί.

Διάλεξε παραμυθένια νυφικά γοβάκια από τους καλύτερους της αγοράς

Kαλογήρου

Ένα όνομα, μια ιστορία! Το πρώτο κατάστημα Καλογήρου άνοιξε το 1890 στο κέντρο της Αθήνας και από τότε μέχρι σήμερα προσφέρει στους φανατικούς πελάτες του τα ωραιότερα παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Με 10 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στο kalogirou.com θα βρεις παραμυθένια γοβάκια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν την... Σταχτοπούτα.

kalogirou shoes

Μέσα από την ομώνυμη Handmade-in-Greece σειρά KALOGIROU COLLECTION, θα ανακαλύψεις ονειρεμένα παπούτσια για να συνδυάσεις με το νυφικό σου, ενώ μπορείς να επιλέξεις και ένα branded ζευγάρι νυφικά γοβάκια από 50 και πλέον εμβληματικούς Οίκους αλλά και ανερχόμενους σχεδιαστές του εξωτερικού. Άλλωστε ο Καλογήρου είναι ο απόλυτος προορισμός wedding luxury shopping.

Info

Δείτε περισσότερα εδώ