Styling tips: Το κόλπο για να φορέσεις το βραδινό σου φόρεμα το πρωί

Για να μην το κρεμάσεις ποτέ ξανά στην ντουλάπα περιμένοντας τον επόμενο... γάμο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Γάμος, βάφτιση ή κάποια κοινωνική εκδήλωση εν όψει; Ήρθε η ώρα να ψάξεις στη ντουλάπα σου για μια πιο επίσημη εμφάνιση, ταιριαστή με την περίσταση. Εάν δεν μπορείς να βρεις κάτι κατάλληλο στα... υπάρχοντά σου, που σου ταιριάζει ή σου αρέσει, θα βγεις για shopping στα μαγαζιά.

Ξέρω, θέλεις κι εσύ όπως όλες να φορέσεις κάτι καινούργιο, αλλά καταλήγει αυτό ακριβώς το "επίσημο" κομμάτι να γίνει ένα ακριβό ρούχο που δεν θα το φοράς συχνά και θα είναι μόνο για το... styling μιας συγκεκριμένης μέρας. Ήφη, φυσικά μπορεί να έχεις αρκετά τέτοια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου, που πολύ θα ήθελες να τα βάζεις και να τα ευχαριστιέσαι συχνότερα.

Ε, ακολούθησε το κόλπο που εφαρμόζει η Sarah Jessica Parker για να μπορεί εύκολα να φοράει ένα "καλό" φόρεμα και το πρωί στην καθημερινότητά της, και να το ευχαριστιέται, χωρίς να χρειάζεται να το "παροπλίσει"!

Styling tips: Το κόλπο για να φορέσεις το βραδινό σου φόρεμα το πρωί

Η Sarah Jessica Parker (ή, μάλλον, η Carrie Bradshaw) μας δείχνει πώς μπορούμε να φορέσουμε ξανά και ξανά ένα guest φόρεμα σε καθημερινή βάση. Ήταν στα γυρίσματα της σειράς "And Just Like That", όπου είδαμε την ηθοποιό να φορά ένα φούξια φόρεμα με εντυπωσιακά βολάν, που αποτελεί σίγουρα μια καλή επιλογή για γάμο αυτήν τη σεζόν.


Στη σειρά, η Bradshaw συνδυάζει το φόρεμα με εκκεντρικές πλατφόρμες Vivienne Westwood, όπως θα κάναμε κι εμείς σε μια επίσημη εκδήλωση. Ωστόσο, το κόλπο της ηθοποιού είναι να επιλέξει ένα λευκό πουκάμισο –ή ένα με ρίγες και πολύχρωμο–για να μπορεί εύκολα να φορέσει ξανά αυτό το φόρεμα στις all-day εξόδους της χωρίς να φαίνεται περίεργο ή "βραδινό" το look της.

Highlight: Μην ξεχνάς ότι η Carrie είναι η "βασίλισσα" του mix'n'match, όπως έχει αποδείξει μέσα από πολλές εμφανίσεις της, οπότε λάβε το αυτό σοβαρά υπόψη! Άλλωστε, τι θα ήταν η μοδίστικη ζωή μας χωρίς λίγη τόλμη, κορίτσια; Βαρετή και αδιάφορη, που λέει και η Carrie!