8 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα παρεό

Αυτό το Must-have καλοκαιρινό κομμάτι προσφέρει τεράστια ευελιξία στο στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το παρεό ή sarong στα μπαλινέζικα δεν είναι μόνο ένα ανάλαφρο και δροσερό κομμάτι της καλοκαιρινής ντουλάπας μας, αλλά και ένα ρούχο που προσφέρει μεγάλη ευελιξία στο styling, ενώ ταυτόχρονα είναι sexy και θηλυκό. Μπορείς να το φορέσεις με πάρα πολλούς τρόπους, δημιουργώντας ευφάνταστα κομμάτια - φορέματα ή και φούστες.

Μάλιστα, οι φούστες αναδείχθηκαν μέσα στις κορυφαίες τάσεις για φέτος, με τις crochet, τις μάξι, τις κλασικές μίνι αλλά και τις sarong skirts (aka φούστες-παρεό) να πρωταγωνιστούν στα summer looks μας. Έτσι ένα παρεό μπορείς να το δέσεις με 8 διαφορετικούς τρόπους, όπως θα δεις στο ακόλουθο βίντεο, δημιουργώντας φορέματα και φούστες που μπορείς να φορέσεις με άπειρους συνδυασμούς τόσο στα all day city looks όσο και στα beachwear των διακοπών σου.

8 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα παρεό


*Το βίντεο από την εξαιρετική @de_rococo και το πανέμορφο sarong είναι από την καινούργια Limited Edition Ginger-Brown σειρά sarong!

Τα sarong είναι πολύ πιο ευέλικτα από νομίζεις. Αυτό το "ταπεινό κομμάτι ύφασμα μπορεί να υπερηφανεύεται για την πρακτικότητά του, αφού σίγουρα. είναι ένας γρήγορος τρόπος για κάνει styling στο μαγιό σου μετά το μπάνιο, ενώ μπορείς να το φορέσεις και εκτός παραλίας, δημιουργώντας μίνι και μάξι φούστες αλλά και στυλάτα φορέματα.

Highlight: Η top χρήση που υπερισχύει όλων των άλλων ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας είναι σαν φούστα, δεμένο στη μέση, για ένα αβίαστα κομψό και μοδάτο στυλιστικό αποτέλεσμα.

Shop the trend

sarong Ginger Brown

Limited Edition Dè Soleil Sarong Ginger Brown, €145 - Θα το βρεις εδώ

Πώς φοράνε τη φούστα sarong τα fashion girls


Εκτός παραλίας, φόρεσε το εμπριμέ sarong σου σαν μάξι φούστα, που θα συνδυάσεις με ένα bandau και minimal αξεσουάρ. Η ιδέα εδώ είναι να αφησεις το παρεό να κάνει fashion statement στο σύνολο.


Με το μπικίνι σου και σαγιονάρες, θα δημιουργήσεις ένα ευκολοφόρετο σύνολο μετά το κολύμπι, που θα σε πάει εύκολα στο beachbar για ποτάκι!


Δέσε το sarong σου χαλαρά στη μέση, για μια πιο cool εμφάνιση, ενώ το διακριτικό σκίσιμο στο πλάι θα βάλει μια έξτρα θηλυκή πινελιά στο beachwear.


To λινό sarong είναι από τα πιο δροσερά κομμάτια του καλοκαιριού. Επένδυσε σε ένα neutral χρώμα και συνδύασέ το ιδανικά με το minimal μαύρο ολόσωμο μαγιό σου, για μια σικάτη εμφάνιση παραλίας.


Μια ιδέα που εκπλήσσει ευχάριστα είναι να φορέσεις το sarong σου σε μια απογευματινή βόλτα στην πόλη ή στο νησί. Συνδύασέ το με ένα basic διαχρονικό λευκό πουκάμισο σε minimal γραμμή και ψάθινα αξεσουάρ. Κομψό και στυλάτο ταυτόχρονα!

Ιδανική εμφάνιση... by the pool! Ένα φλοράλ μεταξωτό sarong θα αναβαθμίσει αυτόματα το στυλ σου. Επέλεξε να το συνδυάσεις με μπικίνι με ρετρό αναφορές και μεγάλο ψάθινο καπέλο, για μια νοσταλγική vintage εμφάνιση στην πισίνα.