Βαρέθηκες το παλιό σου μαγιό; 4 κόλπα για να το φορέσεις φέτος σαν να είναι καινούργιο

Εφαρμόζοντας μερικά μικρά στυλιστικά tips

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Θέλεις η συλλογή με τα (πολλά) μαγιό σου να δείχνει σαν καινούργια; Έχεις πολλά μπικίνι και ολόσωμα που θέλεις να τα ανανεώσεις οπτικά φέτος το καλοκαίρι και να μην μοιάζουν παλιακά; Σε κάθε περίπτωση υπάρχει τρόπος και δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούργιο μαγιό.

Κι αν νομίζεις ότι αυτά τα 4 κόλπα για να φορέσεις φέτος το μαγιό σου σαν να είναι καινούργιο και... φρεσκοαγορασμένο είναι passe, να σου πως εδώ πως όλα τα κορίτσια της μόδας τα εφαρμόζουν και δεν αγοράζουν διαρκώς νέα σχέδια και χρώματα. Γιατί το περσινό σου μαγιό είναι ακόμα καινούργιο και με τους τρόπους που θα το βάλεις θα δείχνει... ολοκαίνουργιο!

Βαρέθηκες το παλιό σου μαγιό; 4 κόλπα για να το φορέσεις φέτος σαν να είναι καινούργιο

Flip it


Αγαπάς τα τριγωνάκια αλλά τα βαρέθηκες. Σκέψου λοιπόν να αλλάξεις το δέσιμο στο τοπ από το μπικίνι σου και αντί να δένει στον λαιμό, τα κορδόνια αυτά να δέσουν στην πλάτη σου. Έτσι θα δημιουργήσεις διαφορετικό ντελκολτέ και ταυτόχρονα εικόνα στην παραλία.

Knot it


Έχεις πολλά τοπ που έχουν ξεχειλώσει και δεν κάθονται καλά στο στήθος; Κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν δύο τρόποι για να φαίνονται σαν καινούργια. Δέσε κόμπο στο κέντρο ή στις τιράντες, ακριβώς πάνω από το τριγωνάκι. με τον τρόπο αυτό θα "στενέψουν" στο επίμαχο σημείο και θα σου παρέχουν καλύτερο κράτημα και... εικόνα!

Mix 'n' match


Είναι το πιο γνωστό τρικ των απανταχού κοριτσιών της μόδας να "μπλέκουν" τα τοπ με τα σλιπ των μπικίνι τους. Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με μονόχρωμα αλλά και εμπριμέ, δημιουργώντας πολλά καινούργια μαγιό. Η ιδέα εδώ είναι να πειραματιστείς με τα πάντα - κυριολεκτικά!

Belt it


Θυμίζουν κάτι από Ούρσουλα Άντρες και James Bond! Σε ένα παλιό ολόσωμο μπορείς να δέσεις μια ζώνη στη μέση και για να το φρεσκάρεις και για να δημιουργήσεις σιλουέτα και για να αποκτήσεις έξτρα στυλ. Προτίμησε παρόμοιο χρώμα με το μαγιό ή παίξε με αλυσίδες και μεταλλικές ζώνες, για μια πιο στοχευμένη εμφάνιση εν έτει 2024.