Αυτές είναι οι 10 διάσημες fashion bloggers πάνω από 40 που "ξεσηκώνουν" το Instagram

Γυναίκες που έχουν εντυπωσιακά προφίλ και φυσικά απίστευτο στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ομολογουμένως, περνάμε αρκετό χρόνο στο Instagram απολαβάνοντας κομψά και μοδάτα looks, που μας δείχνουν οι πιο ενημερωμένες trendsetters του διαδικτύου. Το IG είναι πραγματικά μια καταπληκτική πηγή έμπνευσης για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και μάλιστα απόλυτα στοχευμένα στις τρέχουσες τάσεις κάθε σεζόν.

Υπάρχουν περισσότεροι λογαριασμοί από ό,τι θα μπορούσε κανείς να μετρήσει, αλλά το να βρεις αυτούς που ταιριάζουν με το προσωπικό σου γούστο και τις προτιμήσεις σου στο στυλ είναι το κλειδί. Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό να αγοράζεις όλα όσα σου δείχνουν ή και παρόμοια, αλλά μπορείς επίσης να αντλήσεις έμπνευση από τις προτάσεις τους και να συνδυάσεις κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Δεν είναι μόνο, όμως, οι νεαρές fashion bloggers που έχουν σημασία αλλά και οι γυναίκες πάνω από 40, που ξέρουν από μόδα και αυτό φαίνεται ρίχνοντας μια ματιά στα προσωπικά τους προφίλ. Κι αν αναρωτιέσαι εάν όντως υπάρχουν, δες στη συνέχεια 10 γυναίκες που... "ξεσηκώνουν" το Instagram με το απίστευτο στυλ τους - και ακολούθησέ τες!

10 fashion bloggers πάνω από 40 που "ξεσηκώνουν" το Instagram

Erin Busbee - @busbeestyle


Το μυστικό της: Έχει πραγματικά πάθος να βοηθά τις γυναίκες να αισθάνονται και να δείχνουν καλύτερα. Συνδυάζει με ιδιαίτερη κομψότητα... ψυχή και στυλ!

Melissa Μeyers - @melissameyers


To μυστικό της: Διαθέτει αβίαστο, σικ και εξαιρετικά θηλυκό στυλ, ενώ μοιράζεται επίσης συμβουλές γυμναστικής, ομορφιάς και συνταγές.

Kelley McCoy - @50shadesofstylebykelley


Το μυστικό της: Είναι λάτρης της μόδας και δεν μπορεί να μην το μοιραστεί! Είναι επίσης διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, ενώ προσπαθεί να βοηθήσει τις γυναίκες 40+ να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και το στυλ τους.

Kat Farmer - @doesmybumlook40


Το μυστικό της: Συνδυάζει την αίσθηση της μόδας με την αίσθηση του χιούμορ, σε looks που δεν είναι ποτέ βαρετά, αναμειγνύοντας μοντέρνα κομμάτια με vintage κλασικά, με εντυπωσιακά κομψό τρόπο.

Grece Ghanem - @greceghanem


Το μυστικό της: Γυμνάστρια και μοντέλο, οι φωτογραφίες της μοιάζουν σαν να βγαίνουν απευθείας από σελίδες της Vogue. Και ό,τι φοράει…το φοράει καλά. Είναι θετική απόδειξη ότι οι γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν (και πρέπει!) να βάζουν ό,τι θέλουν.

Isabella Thorp - @confessionsofasuperager


Το μυστικό της: Εκεί που το εντυπωσιακό συναντά στο στυλάτο βρίσκεται η Isabella. Μοιράζεται συμβουλές για τη μόδα, την υγεία, την ομορφιά, τα ταξίδια της, ακόμα και τη συνταγή για ένα νόστιμο κοκτέιλ. Είναι τολμηρή και κομψή και το στυλ της ασύλληπτα λαμπερό.

Gen Sohr - @pencilandpaperco


Το μυστικό της: Συνδυάζει τέλεια χρώματα και μοτίβα όσο καμία άλλη! Επίσης το κλασικό με το μοντέρνο, τη haute couture με τη high fashion και την κομψότητα με τη διασκέδαση τόσο στη μόδα όσο και στη διακόσμηση του σπιτιού.

Shauna Grow - @chicover50


To μυστικό της: Απεριόριστη ενέργεια! Η Shauna τα καλύπτει όλα – μόδα, μακιγιάζ, ομορφιά, γυμναστική. Είναι δραστήρια, περιπετειώδης και ευγενική.

Yvonne Aeberhard Stutz - @funkyforty


Το μυστικό της: Με έδρα την Ελβετία, είναι λάτρης της μόδας, των ταξιδιών και του φαγητού. Μοιράζεται συμβουλές και ιδέες στυλ και η θετική της ενέργεια αφθονεί!

Karina Reske - @karinastylediaries


Το μυστικό της: Με εκλεπτυσμένο και κομψό στυλ, στο προφίλ της θα καταλάβεις ότι λατρεύει τα κλασικά κομμάτια, δίνοντας συμβουλές για το πώς θα τα αναβαθμίσεις πέρα από τις τάσεις.