Διάσημη στυλίστρια αποκαλύπτει 15 χρήσιμα tips για να είσαι πάντα στυλάτη & κομψή

Μικρά μυστικά που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ή διαβάσει κατά καιρούς διάφορα tips και tricks σχετικά με τη μόδα και το στυλ. Αλλά και πάλι δεν γνωρίζεις τα πάντα - και δεν είναι και δυνατόν! Κάποια από αυτά λειτουργούν κάποια όχι και τόσο. Όσο περισσότερα, πάντως, ξέρεις τόσο το καλύτερο και για το στυλ σου αλλά και γιανα μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα διάφορα "προβληματάκια" που θα σου συμβούν στην καθημερινότητα.

Οι στυλίστες ανά τον κόσμο, λόγω εμπειρίας, γνωρίζουν άριστα μικρά αλλά και μεγαλύτερα μυστικά σχετικά με τα ρούχα, την καθαριότητα και την οργάνωση, οπότε καλά θα κάνεις να δεις στη συνέχεια 15 χρήσιμα και χρηστικά tips που αποκαλύπτει διάσημη στυλίστρια, για να είσαι πάντα κομψή και στυλάτη.

Διάσημη στυλίστρια αποκαλύπτει 15 tips για να είσαι πάντα στυλάτη & κομψή

  1. Πλύνε το καινούριο τζιν σου δύο φορές πριν αποφασίσεις πόσο θα το κοντύνεις. Ο λόγος; Το τζιν πάντα μαζεύει στο πλύσιμο.
  2. Αν έχεις λεκέ από λάδι στην αγαπημένη σου τσάντα, κάλυψέ τον με ταλκ και άφησέ την ένα ολόκληρο βράδυ. Το πρωί ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί. Αν επιμένει, επανάλαβε τη διαδικασία μέχρι να φύγει τελείως.
  3. Τοποθέτησε σκουλαρίκια με clips στις μπαλαρίνες ή τις γόβες σου ή ακόμα και στον γιακά του πουκαμίσου σου για να τους χαρίσεις έξτρα δόσεις στυλ και... εντύπωσης!

  4. Για να καθαρίσεις έναν λεκέ από τα σουετ παπούτσια σου, πάρε λίγη ξερή ψίχα ψωμιού και τρίψε τον λεκέ. Θα εξαφανιστεί.
  5. Χρησιμοποίησε ταινία διπλής όψης στο στρίφωμα του ρούχου που θέλεις να κοντύνεις αν βιάζεσαι να το φορέσεις και δεν προλαβαίνεις να πας στον ράφτη.
  6. Ψάχνεις ένα εύκολο τρικ για να φαίνονται τα πόδια σου πιο μακριά; Δοκίμασε ένα ζευγάρι nude γόβες ή πέδιλα. Θα δίνουν την εντύπωση πως είναι η προέκταση των ποδιών σου.
  7. Θέλεις να αγοράσεις ένα σύνολο για κάποιο ξεχωριστό event; Πήγαινε μακιγιαρισμένη και με φτιαγμένα μαλλιά για να έχεις καλύτερη εικόνα. Και καλό είναι να έχεις μαζί σου ψηλοτάκουνα.
  8. Χρησιμοποίησε λακ για να αφαιρέσεις ένα λεκέ από κραγιόν.
  9. Μη φοράς ποτέ τα ρούχα σου αμέσως μετά το σιδέρωμα. Θα τσαλακωθούν ακόμα περισσότερο. Περίμενε λίγα λεπτά.
  10. Το παντελόνι σού είναι λίγο στενό; Μόλις το πλύνεις, άπλωσέ το και όσο είναι ακόμα νωπό τέντωσε το με τα χέρια σου στο ύψος της ζώνης. Θα ανοίξει λίγο.

  11. Χρησιμοποίησε στον ύπνο μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Θα σε προστατεύει από τα σημάδια του μαξιλαριού στο πρόσωπο.
  12. Τα σουτιέν πρέπει να αντικαθιστώνται κάθε τρεις με έξι μήνες ανάλογα με τη συχνότητα που τα φοράς. Μετά χάνουν την ελαστικότητά τους και την υποστήριξη που σου προσφέρουν.
  13. Χρησιμοποίησε λεμόνι για να αφαιρέσεις τους λεκέδες από self-tanning προιόντα.
  14. Πρόσθεσε 1/2 φλιτζάνι ξίδι στο ξέβγαλμα των σκούρων denim σου για να διατηρήσουν το χρώμα τους.
  15. Τα φαρδιά ρούχα δεν κολακεύουν τις πιο juicy σιλουέτες. Το σημείο κάτω από το στήθος είναι το πιο λεπτό στο σώμα κάθε γυναίκας. Τόνισέ το με μια ζώνη, θα φαίνεσαι τουλάχιστον ένα νούμερο πιο αδύνατη.