Πώς να κρύψεις την κοιλιά: 5 ρούχα που μειώνουν πόντους

Δες τι να προσέξεις για να δείξεις πιο αδύνατη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

H κοιλιά είναι ένα σημείο του σώματος που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες, αφού αδύνατες αλλά και πιο juicy σιλουέτες έχουν μερικούς πόντους παραπάνω εκεί ακριβώς. Η αλήθεια είναι πως είναι το "αδύνατο" σημείο όταν θέλεις να φορέσεις ένα στενό ρούχο ή ένα crop top. Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, λοιπόν, αφού μπορείς, επιλέγοντας τα σωστά κομμάτια, να καμουφλάρεις την κοιλίτσα και να μειώσεις αυτόματα τους πόντους.

Μπορείς να κάνεις την κοιλιά σου να φαίνεται πιο κομψή, φορώντας τα σωστά ρούχα, που θα δημιουργήσουν το εφέ των λιγότερων πόντων στο επίμαχο σημείο. Δες, λοιπόν, στη συνέχεια 5 ρούχα που θα σε βοηθήσουν να την καμουφλάρεις και να δείχνεις ακόμα πιο όμορφη και φινετσάτη από ό,τι είσαι.

5 ρούχα που μειώνουν τους πόντους στην κοιλιά

Μπλούζες αμπίρ

Στενές στο στήθος και πιο φαρδιές στη μέση, οι μπλούζες αυτές θυμίζουν Α γραμμή, οπότε αυτόματα κολακεύουν την κοιλιά και κρύβουν τους πόντους που έχεις στο σημείο. Συνδύασέ τες με ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή για ακόμα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Cigarette pants


[/OEmbed]

Είναι η ιδανική επιλογή για σένα, είτε μιλάμε για τζιν είτε για υφασμάτινο. Η ίσια γραμμή του θα δείξει τα πόδια σου πιο ψηλά και μαζί με αυτά και η κοιλίτσα σου θα φανεί πιο επίπεδη. Εάν, μάλιστα, φορέσεις και ψηλοτάκουνα, θα αποκτήσεις αυτόματα σιλουέτα μοντέλου.

Μπικίνι

Μην απορείς και μένεις κολλημένη στο γεγονός ότι επειδή έχεις κοιλιά πρέ[ει ντε και καλά να φορέσεις ολόσωμο. Το αντίθετο. Το μπικίνι κολακεύει πάντα τα σώματα με παραπανίσια κιλά και ειδικά την περιοχή της κοιλιάς. Στην ουσία ο κορμός σου φαίνεται πιο αδύνατος, επιλέγοντας μαγιό με δύο κομμάτια. Προτίμησε λίγο πιο φαρδύ σλιπ στο πλάι αλλά απόφυγε τα ψηλόμεσα, γιατί δεν κολακεύουν.

Α line φόρεμα


Μπορεί και φούστα, αφού η γραμμή αυτή είναι κολακευτική και για σώματα με κοιλιά αλλά και με ανοιχτή περιφέρεια. Προτίμησε ένα σχέδιο με εντυπωσιακό μπούστο, για να τραβήξεις εκεί τα βλέμματα. Επιπλέον, ένα εμπριμέ κομμάτι θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το εφέ της αδύνατης σιλουέτας, σε σχέση με ένα μονόχρωμο.

Μπλούζα ντραπέ

Ειδικά μια χαμηλόμεση και με σούρες στην κοιλιά θα "εξαφανίσει" το πρόβλημά σου. Συνδύασέ την με μια στενή φούστα από κάτω ή παντελόνι και θα δείχνεις σαν να μην είχες ποτέ κοιλιά. Τα σκούρα χρώματα εδώ επιβάλλονται, για ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.