Βάφτιση Μακαλιάς-Ψυχράμη: Οι ιδιαίτερες εμφανίσεις, τα crocs... με καμέλιες και η επώνυμη που άλλαξε εντελώς hair look

Στυλάτα looks με μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σε ένα υπέροχο σκηνικό την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν την κόρη τους και φυσικά υποδέχτηκαν καλούς φίλους, συναδέλφους και συγγενείς στον Πύργο μελισσουργού στην Ανάβυσσο, όπου έγινε το Μυστήριο.

Η μικρή Αριάδνη κέρδισε τις εντυπώσεις με το νάζι και την τσαχπινιά της, ακριβώς όπως και η νονά της, Μπέτυ Μαγγίρα, ενώ όσοι έδωσαν το "παρών" συμμετείχαν και στο... after party, με πολλή μουσική και χορό. Οι εμφανίσεις των κυριών ήταν φυσικά αυτές στις οποίες εστιάσαμε, με κλασικά (για βάφτιση) looks αλλά και μοντέρνοι συνδυασμοί και εκκεντρικές λεπτομέρειες, ενώ το hair-look αγαπημένης επώνυμης, που ακολουθεί το κίνημα "going grey", μάς εντυπωσίασε και με το παραπάνω!

Οι εμφανίσεις των επωνύμων στη βάφτιση Μακαλιάς-Ψυχράμη

Μπέτυ Μαγγίρα

μπέτυ μαγγίρα

Είναι από μόνη της μια θεά - χωρίς επιπλέον ανάλυση. Η Μπέτυ Μαγγίρα ήταν η νονά οπότε ένα ξεχωριστό look επιβάλλεται. Η επιλογή του pajamas style ήταν απόλυτα ταιριαστή, με την ίδια να μοιάζει βγαλμένη από editorial μόδας.

Σατέν λευκό σύνολο με κιμονό με κρόσσια (θα τα βλέπεις παντού από εδώ και πέρα) και παντελόνα, με κομψές λεπτομέρειες δαντέλας διά χειρός Mi-Ro ήταν ο ορισμός της κομψότητας και της φινέτσας, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της παρουσιάστριας αλλά και την εκλεπτυσμένη αισθητική της.

Αντιγόνη Ψυχράμη

αντιγόνη ψυχράμη

Καλοκαιρινή και πολύ αδυνατισμένη η "μαμά" επέλεξε ένα floral co-ord με μάξι φούστα με βολάν και ασορτί crop top, που συνδύασε με minimal κοσμήματα και φυσικό μακιγιάζ. Σικάτη και απόλυτα στοχευμένη επιλογή για βάφτιση, απλώς αρκετά καλοκαιρινή για την εποχή. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα της ήταν εξαιρετική!

Κατερίνα Καραβάτου

κατερίνα καραβάτου

Από τις ωραιότερες ever εμφανίσεις. Το σύνολο της παρουσιάστριας αποτελεί μια ωδή στην "ήσυχη πολυτέλεια", με tailored παντελόνι και πουκάμισο σε λευκό χρώμα, δημιουργώντας μια υπέρκομψη μονοχρωμία, που "έσπασε" με λεπτή λεοπάρ ζώνη στη μέση, συμπληρώνοντας το look της με χρυσαφί platforms και τη μεγάλη τάση της σεζόν, το διπλό τσαντάκι. Εντυπωσιακό το χρυσαφί statement σκουλαρίκι της, που απογειώνει το look.

Βάσω Γουλιελμάκη

βάσω γουλιελμάκη

Πολύ κλασική στην επιλογή της, με ένα λευκό σύνολο με παντελόνα και τοπ με αζούρ κεντήματα, που κολακεύει τη σιλουέτα, αλλά αυτό το διάφανο bralette από μέσα κάνει το σύνολο να φαίνεται "δεύτερο". Συνολικά είναι μια decent εμφάνιση, που τη λες και κομψή, τη λες και λίγο ντεμοντέ, τη λες και λίγο αδιάφορη.

Νικόλ Παναγιώτου

νικόλ παναγιώτου

Η γνωστή ενδυματολόγος κέρδισε τα φλας με την επιλογή της, αφού πέτυχε να αναδείξει ένα minimal φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο. Ένα ρομαντικό λευκό στράπλες συνδυάστηκε με τα πιο... άσχημα παπούτσια της σεζόν. Τα μαύρα crocs, που πριν μερικά χρόνια τα βλέπαμε μόνο στην παραλία, διακοσμήθηκαν με σατέν λουλούδια και έγινα το απόλυτο παπούτσι για επίσημες περιστάσεις.

Ματθίλδη Μαγγίρα

ματθίλδη μαγγίρα και λήδα φόστερ

Μαζί με την κόρη της Λήδα Φόστερ έκαναν μια υπέροχη εμφάνιση, με την ηθοποιό να επιλέγει την τάση skouser, δηλαδή φόρεμα πάνω από παντελόνι, στην πιο safe πρόταση. Ένα μακρύ κιμονό συνδυάστηκε με ένα λευκό καμπάνα παντελόνι, δημιουργώντας μια elegant/boho εικόνα, ενώ το εξαιρετικό εδώ είναι το hair look της. Η Ματθίλδη έχει επιλέξει να διατηρεί τα γκρίζα μαλλιά της, αλλά το νέο της μοντέρνο καρέ κέρδισε τις εντυπώσεις. Highlight, το κόκκινο κραγιόν που φώτισε το πρόσωπό της.